İLK GÜNKİ AŞKLA BİSMİLLAH

İLK GÜNKİ AŞKLA BİSMİLLAH

26. dönem genel seçimleri ....

       26. dönem genel seçimleri için AK Parti Ardahan İl Teşkilatı seçim startını verdi.
      AK Parti Ardahan İl Teşkilatı Yalnızçam Kayak tesislerinde yapmış olduğu toplantıda 1 kasımda yapılacak olan genel seçimlerin startını vermiş oldu.
      AK Parti Ardahan Milletvekili adayları Orhan Atalay ve Yunus Baydar´ın yanı sıra tüm İl ve İlçe Teşkilatları katıldı. Yalnızçam Kayak tesislerinde yapılan toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Yusuf Demirci yaptı. Demirci yaptığı açıklamada ? 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimleri ülkemize ve ilimize hayırlı olsun. Bu seçimin barış ortamında gerçekleşmesi, milli iradenin tam anlamıyla sandığa yansımasını diliyorum. Başbakanımızın talimatı ile bu seçimlerde ülkede yaşanan olaylar sebebiyle ses cihazlarının kullanılması ve konvoy gibi seçim propagandalarını en az seviyede tutacağız. 1 Haziran sonrası bizlere gösterdi ki ülkemizin yeniden tek partili iktidara ve dolayısıyla AK Partiye ihtiyacı var. 1 Kasımda hep birlikte, daha güçlü bir şekilde sandıktan iktidar çıkacağımıza yürekten inanıyorum. Bir kez daha genel seçimlerin ülkemize ilimize hayırlı olmasını temenni ediyor, adaylarımıza başarılar diliyorum? dedi.
 

Hizmete değil, Baskıya Oy Verildi
   

       AK Parti Ardahan milletvekili adayı Orhan Atalay özellikle Göle ve Hoçvan bölgesinde vatandaşların baskıyla oy kullandığını belirterek ?maalesef 1 haziran seçimlerinde vatandaşlarımız Göle ve Hoçvan´da terör örgütünün baskısına boyun eğmek zorunda kaldılar. Halkın hizmete oy vermesini engelleyip, baskıya oy vermesine sebep oldular. Bunda bizimde eksikliğimiz olmuştur. Sandıklara yeterince sahip çıkamadık. Ama 1 kasım günü yapılacak seçimlerde devlet olarak Doğu ve Güneydoğuda her türlü tedbiri alıp, milli iradenin sandığa yansımasını sağlayacağız. Vatandaşlarımızı terörün ve onun destekçilerinin güdümünden kurtaracağız. 1 Haziran sonrası ülkede yaşanan kaosa rağmen, ekonomimizin aynı seviyelerde seyretmesi 13 yıllık AK Parti iktidarın gücünün eseridir. Ancak boşluktan yararlanarak, ülkede kaos çıkarmak isteyenlere hükumet olarak fırsat vermedik, vermeyeceğiz. Ülkenin bekasına, bütünlüğüne, yükselişine kast eden iç ve dış güçlere karşı mücadelemiz kararlı bir şekilde sürecektir. 7 Haziran için olduğu gibi, 1 Kasım içinde yine yan yana yine omuz omuzayız. 7 Haziranda ki hatalarımızdan dersler çıkardığımıza inanıyorum. İnşallah hep birlikte 1 Kasım günü yapılacak seçimlerden çok daha başarılı çıkacağız. 1 Kasım günü yapılacak seçimlerin ülkemize, milletimize ve Ardahan´ımıza hayırlar getirmesini cenabı Haktan diliyorum. Katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum? dedi.
 

Yine Yan Yana, Yine Omuz Omuza Olacağız
 

       AK Parti Ardahan milletvekili ikinci sıra adayı Yunus Baydar´da birlik ve beraberlik vurgusu yaparak ? 1 Kasım günü yapılacak olan genel seçimlerde yeniden aday olarak halkımızın karşısına çıkacağız. Bizde görev istenmez verilir. Partimiz bizi nerede görmek istiyorsa, nerede görev verirse canla başla çalışacağız. İnşallah Allah´ım emeklerimizi boşa çıkarmaz ve 7 Haziran´da yaşadığımız hayal kırıklığını yaşamayız. Yeniden, yeni bir heyecanla, yine hep birlikte omuz omuzayız. Biz bu davanın aşığıyız, gönüllüsüyüz. Yunus Baydar yıllardır bu partinin içindedir. En alt kademesinden, en üst kademesine kadar herkesle birebir diyalog kurmuş, gönül birliği yapmıştır. İnşallah 1 Kasım´da Ardahan halkı ile bütünleşerek daha başarılı bir şekilde seçimden çıkacağız. Allah çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri utandırmasın. Hepinize çok teşekkür ediyor, seçimin ülkemiz, milletimiz ve Ardahan´ımız için hayırlı olmasını diliyorum? dedi.