IŞIKLI AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

IŞIKLI AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Ardahan´ın...

Ardahan´ın tanınmış ailelerinden olan Işıklı Ailesi biricik evlatları Mehmet Suat Işıklı ´ya dillere destan bir düğün yaptılar.

Gündoğdular Düğün sarayında gerçekleşen Deniz Bilgisayar Sahibi işadamı aynı zamanda bilişim uzmanı Mehmet Suat Işıklı, hayatını Şafak Durmaz´la birleştirdi. Muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine giren Işıklı ve Durmaz´ı mutlu günlerinde dost ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

Başkan Köksoy nikâh defterini geline teslim etti

7 Eylül Cuma günü yapılan düğün merasiminde Suat ve Şafak çiftinin nikâhını Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy kıydı. Genç çiftin aile cüzdanını Başkan Köksoy geline verirken Işıklı ve Durmaz ailesine mutluluklar diledi. Kalabalık bir topluluğun katıldığı törende Işıklı ve Durmaz ailelerinin dost ve akrabalarının yanı sıra çiftin arkadaşları ve sevenleri de hazır bulundu.

Ardahan bu düğünde buluştu

Rüya gibi düğün, gelin ve damadın içeri girip dans etmesi ile başladı. Davete bölgenin siyaset, iş, sanat dünyasından önemli isimlerin yanı sıra, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ve aile dostları katıldı.

Gündoğdular Düğün Salonu´nda gerçekleşen düğün merasiminde damadın babası Kadir Işıklı, Annesi Döne Işıklı ve Abisi Murat Sedat Işıklı misafirlerini kapıda karşıladı. Işıklı Ailesi mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan başta Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy´a ve Belediye Başkan yardımcısı Uğur Dede olmak üzere tüm konuklarına teşekkür etti.

Genç çiftin nikâh işlemini gerçekleştirmesi ardından çalınan yöresel türküler ile gecenin geç saatlerine kadar halaylar çekildi.

Suat Işıklı´dan TEŞEKKÜR

Düğün Merasimimize katılamayan ve Tebrik mesajı gönderen Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz´a, Çiçek ve Çelek gönderen Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez´e, İş Adamı Taner Tekin´e, İşadamı Ali Rıza Nasıroğlu´na, Biges A.Ş´ye, Port Bilişim Emrullah Kurdaş´a, Öğretmen Deniz Potur´a ayrıca yakından ve uzaktan gelen Arkadaşlarıma aynı zamanda Gaziantep, İstanbul, Gemlik, ve Hopa´dan gelen dostlara yine Esenyurthaberleri.com İmtiyaz Sahibi Hakan Azar´a Teşekkür ediyoruz..