İSTANBUL ARDAHAN İL DERNEĞİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

İSTANBUL ARDAHAN İL DERNEĞİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

İstanbul´un bütün ilçelerinde birim Başkanlığı...

    İSTANBUL ARDAHAN İL DERNEĞİ İstanbul´un bütün ilçelerinde birim Başkanlığı oluşturarak İstanbul´da dağınık halde yaşayan tüm Ardahanlı hemşerilerini Sosyal ve Kültürel olarak bir çatı altında toparlamayı başardı.

   Düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir konuşma yapan Başkan Ahmet Demirbaş, ´Birlik Beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyacımız var.´ dedi.
    Demirbaş, ´Türkiye genelinde ne kadar Ardahanlı hemşehrimiz varsa bunu tespit edeceğiz, metropol şehirlerde yönetilen değil yöneten olacağız. Hangi Parti olursa olsun hemşehrilerimizi temsil edecek yöneticilerin çıkmasın da belirleyici olacağız´ diyerek sözlerine son verdi.
  
   Yakın bir zamanda İstanbul genelinde tespit ettiğimiz 100´ün üzerinde hemşehri Derneğimiz, İş adamlarımız, Bürokratlarımızla her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul´da BÜYÜK ARDAHAN BULUŞMA´SI Yemeğinde aramızda Karslı, Iğdırlı hemşehrilerimizle birlikte buluşacak. Büyük organizasyonlar, büyük hizmetler yapmanın planlarını hep beraber birlik içerisinde kararlaştıracağız dedi.