İYİ PARTİ ARDAHAN´DA STARTI VERDİ

İYİ PARTİ ARDAHAN´DA STARTI VERDİ

24 Haziran´da yapılacak...

     24 Haziran´da yapılacak Başkanlık ve Milletvekili Genel Seçimlerinde İYİ Parti´den Ardahan Milletvekili adayı olan Levent Pehlivan Ardahan´a gelerek seçim startı verdi.

   Çamlıçatak Köyü girişinde sevenleri, arkadaşları ve İYİ Parti´ye gönül verenler tarafından karşılanan Pehlivan, burada yoğun araç konvoyuyla kent merkezinde şehir turu attı. Yolda vatandaşları selamlayan İyi Parti Ardahan Milletvekili adayı Levent Pehlivan, daha sonra Atatürk Caddesi üzerinde bulunan seçim irtibat bürosuna geçti. Burada partilerle görüşen Pehlivan, birlik beraberlik mesajı verdi.

ARDAHAN´IN SORUNLARI, ARDAHAN´DA YAŞAYAN BİLİR

    Ardahan´ın sorunlarını Ardahan´da yaşayanlarla ve onların önerilerini dikkate alarak çözeceklerini açıklayan Pehlivan: ?24 Haziran´da yapılacak seçimlerde herkesin hassasiyet göstermesi gerekir. Geçmişte kalan siyasetçiler bu milleti ikiye üçe böldüler. Bu milleti küstürdüler. Yıllar önce Halilefendi ve Yenimahalle küskünlüğünü oluşturdular, sonra sağcı, solcu, AKP´li, CHP´li, MHP´li diye böldüler. En sonda yapmak istedikleri mezhepçilik ve ırkçılık olayları ardından Kürtçülük, Türkçülük yapmaya kalktılar. Amaçları küstürmeye çalışmaktı. Şükürler olsun ki bizim Ardahan´ımızda ki insanlar hiçbir oyuna gelmedi? dedi.

HER ÇANTASINI KAPAN SİYASET İÇİN ARDAHAN´A GELMEMELİ

     Ardahan´da seçimlerin huzur içinde geçeceğine inandığını aktaran Pehlivan: ?Tüm aday olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Bizim aday olmamızda ki amaç onlardan daha iyi yapacağımızı düşündüğümüz içindir. Bugüne kadar bekledik bizden önce abilerimiz olsun diye, ama abi dediklerimizi başımızın üstüne koyduk. Çantasını alan Ankara´dan ve İstanbul´dan geldi bir iki ay boyunca bizi kandırdı gitti ve 4 yıl sonra bir daha geldi. Dört yıl içinde kimsenin hal ve hatırını sormadılar, Ardahan´ın sorunlarına çözüm bile bulmadılar.

MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞI ÇANTADA KEKLİK DEĞİL

    Ardahan´da adaylığı o kadar basit görüyorlar ki çantada keklik gibi. Mesela aday olmak için Profesör ve iş adamı olmaya gerek yok. Birileri ben paramla aday olurum dedi, birileri ben profesörüm aday olabilirim dedi ama öyle olmuyor. Ben bunlara katil diyorum. 1992´de il olan Ardahan´ımızda köy görüntüsü var. Bunu sebebi bizden önceki yönetici arkadaşlarımızın, milletvekilliği ve belediye başkanlığı yapmış insanların hatalarından dolayı veya destek olmamalarından dolayıdır. Bütün siyasilerin birbirlerine destek vermesi gerekir. Küskünlük, kırgınlık zamanı değil. Bu süreçte Genel Başkanımız Meral Akşener´le birlikte Türkiye´nin tamamını gezdik. İnanın Ardahan kadar kötü bir şehir yok. İlçeleri dahi güzel, bu bizi derinden üzüyor? ifadesini kullandı.

ARDAHAN HALKINA GÜVENİYORUM

   Ardahan halkımız Ardahan´da yaşayan, işi aşı burada olan milletvekili adaylarına daha çok destek vereceğini belirten Pehlivan, sözlerini şöyle sürdürdü:

   ?Benim bir sloganım var tek sevdam Ardahan.  Bu süreçte Genel başkanımız üzerinden iftiralar atıldı. Ama İYİ Parti ve Genel Başkanımız halkın gönlünde taht kurdu. İnşallah Ardahan´da da el birliğiyle bu partiyle iktidara yürüyeceğiz. Biz bugüne kadar iktidar olanların vermiş oldukları yalan vaatleri dinledik hiçbir şey yapmadılar. AKP genelde İktidar oldu diye, belediyede iktidar olsun diye oy verdik. Cadde ve sokaklar her şey ortada. Bu memlekette bizler yaşıyoruz, çocuklarımız yaşıyor, mezarlıklarda atalarımız, dedelerimiz yatıyor. Bizler sahip çıkacağız Ardahan´a, çünkü bizler seviyoruz Ardahan´ı. Lafla gelip Ardahan´ı seviyorum diyenlere inanmayalım.

HAVAALANI GELECEK, SORUNLAR ÇÖZÜLECEK VE KARA TREN ARDAHAN´A ULAŞACAK

     Ardahan´da havaalanı yok, işsizlik sorunu var. İddia ediyorum Allah´ın izniyle Ardahan´da havaalanı olacak. En önemlisi tren istasyonu Ardahan´a kadar gelecek. Kara tren dediğimiz Doğu Ekspres Kars´a kadar geliyor. Sanki Ardahan Türkiye haritasında yokta Ardahan´da tren istasyonu da yok. Tren hattının son nokta olarak Ardahan´a gelmesi için mücadele edeceğiz. İnşallah kazanırsak, bir şey beceremezsek bile tüm Ardahanlıları otobüslere bindirerek Ankara Kızılay´da oturma eylemi yapacağız.  Bu 25 günlük süreci sabırlı, sakin ve başarılı bir şekilde atlatacağımıza inanıyorum. Ankara ve İstanbul´da ki derneklerle toplantı yaptık. Sağ olsun onlarda bize destek oldu. Birkaç gün içerisinde Ardahan´a gelecekler. Burada ki amacımız STK´larla, dernek Başkanlarıyla bir arada olmak. Halkımız birbirinden kopuk yaşamamalı. Buradaki insanlarımız çiftçilikle, hayvancılıkla uğraşıyor. Yaşadıkları sıkıntıları kendileri yakinen iyi biliyorlar.?