KAYA ÇILDIR'DA ARDAHANLILARA SESLENDİ

KAYA ÇILDIR

Çıldır halkını selamlamaya gelen...

           Çıldır halkını selamlamaya gelen Bağımsız Milletvekili adayı Saffet Kaya'ya Çıldır halkı ilgi göstermeyince beraberinde gelen Ardahanlılara konuşma yapmak zorunda kaldı.

            AK Parti'den adaylık alamayınca yoluna bağımsız aday olarak devam etme kararı alan Saffet Kaya Çıldır'ı ziyaret etti. Beraberindeki ekiple birlikte bir kahvehane önünde konuşma yapan Kaya'yı 5-10 kişilik Çıldırlıların yanı sıra beraberinde getirdiği ekip dinledi.

      Saffet Kaya'nın konuşması öncesinde küçük bir konuşma yapan eski AK Parti İl Başkanı Nusret Koyuncu Benim hangi partili olduğumu hepiniz biliyorsunuz. Ancak AK Parti ve CHP Ardahan'da bitmiş durumdadır. MHP zaten ortada yok, kimse onlara oy vermez, verseler de kazanamaz. Biz bu seçimde Ardahan'da 20 bin oy alacağız”dedi.

       Konuşmasına devam eden Koyuncu AK Parti Milletvekillerini eleştirip dinleyicilere bunlara oy verecek misiniz” sorusunu yöneltti. Dinleyicilerin hep birlikte ” EVET” demesi üzerine koyuncu zor durumda kalırken hayır vermeyeceksiniz Saffet Kaya'ya oy vereceksiniz” demek zorunda kaldı.

Kaya AK Partinin Yatırımlarını Anlattı

      Nusret Koyuncu'nun konuşmasının ardından mikrofonu alan bağımsız aday Saffet Kaya AK Parti hükümeti döneminde Ardahan'da yapılan yatırımları anlattı. Kaya son 10 yılda Ardahan'da büyük değişim ve gelişim olmuştur. Üniversite, Hastane, Okullar, duble yol çalışmaları, barajlar, Aktaş Sınır kapısı benim bire bir ilişkilerim sonucu olmuştur. Ardahan Üniversitesi benim eserimdir. Şuan Ardahan Üniversitesi Rektörlü Çıldırlı hemşerinizi bizzat Ardahan Üniversitesinin başına ben getirttim. Bizim Çıldır'dan hedefimiz 2500-3000 oy almak. Ancak inanıyorum ki Çıldırlı kardeşlerimiz bize 3500-4000 oy verecektir. Ben Ardahan sevdalısıyım. Ardahan'a hizmet etmek için bu yola çıktım. İnanıyorum ki sizlerinde desteği ile bunu başaracağız. Hepinizi yürekten selamlıyorum” dedi.

     Konuşmanın ardından Saffet Kaya ve beraberindeki ekip Çıldır'ı dolaşarak tüm esnafı ziyaret ettiler.