KAZADA ÖLENLER TOPRAĞA VERİLDİ

KAZADA ÖLENLER TOPRAĞA VERİLDİ

Kars-Ardahan karayolundaki ....

      Kars-Ardahan karayolundaki trafik kazasında hayatını kaybeden biri çocuk 6 kişinin cenazesi toprağa verildi.
    Ardahan merkeze bağlı Bayramoğlu köyünde düzenlenen cenaze törenine, Vali Yardımcısı Muharrem Coşgun, AK Parti Milletvekili Orhan Atalay, CHP Milletvekili Ensar Öğüt, Bağımsız Milletvekili adayı Saffet Kaya, HDP Ardahan Milletvekili adayı Dr. Taşkın Aktaş, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Müftü Aytekin Yılmaz, Siyasi parti temsilcileri, diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.
     Müftü Yılmaz, köy camisi önünde yaptığı konuşmada, kazanın kendilerini derinden üzdüğünü ancak dua ederek üzüntülerinin giderileceğini belirterek, "Ne yazık ki kaza sonucu yakınlarımızı kaybettik. Bu bizim için çok acı. Ancak bu acıyı dindirmek için bol bol dua etmeliyiz. Ayrıca bu tür durumlar yaşamamak için özellikle trafikte çok dikkatli olmamız lazım" dedi.
     Yılmaz, 6 cenazenin yan yana konulduğu alanda kazada yaşamını yitirenler için cenaze namazı kıldırıp, helallik istedi. Hayatını kaybeden Halime ve Necdet Koç`un cenazeleri Bayramoğlu köyü; Naciye, Mikail, Eylem ve 4 yaşındaki Emirhan Şit`in cenazeleri de köy yakınlarındaki Yayla Karakolu mezrasında gözyaşları arasında toprağa verildi.
   Öte yandan, meydana gelen kazada yaralanan 19 kişinin, tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi. Ardahan-Kars karayolunun Kars`ın Susuz ilçesi Kırkpınarmevkisinde iki otomobil ve bir minibüsün karıştığı trafik kazasında 6 kişi ölmüş, 19 kişi yaralanmıştı. Önceki günkü kazada yaşamını yitiren biri çocuk 6 kişinin, Kars`tan hasta ziyaretinden döndükleri belirlenmişti.