KENT KONSEYİ TAŞTAN´LA YOLA DEVAM DEDİ

KENT KONSEYİ TAŞTAN´LA YOLA DEVAM DEDİ

ARDAHAN KENT KONSEYİ SEÇİMİNDE...

          Ardahan Kent Konseyi 3. Olağan Genel Kurulu seçimi sonuçlandı. Mevcut Başkan Burak Taştan 3. defa girdiği seçimi kazandı. Rakibi Vural Badem ise aldığı oyla moral buldu.

         Ardahan Belediye Konferans Salonu´nda yapılan seçimde 151 üye oy kullandı. Seçime Vali Yardımcısı Mehmet Kılıç, Belediye Başkan Vekili Erdal Kara, Siyasi parti temsilcileri, STK Başkanları, Kurum temsilcileri ve üyeler katıldı.

        Divan Başkanlığını Çıldır AK Parti eski İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, kâtip yardımcılıklarını ise Nihat Yılmaz ve Canan Kara´nın yaptığı Olağan Genel Kurul seçimi saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Yapılan konuşmaların ardından Kent Konseyinin faaliyet raporu ibraz edildi.  Oylama sonucunda Mevcut Başkan Burak Taştan 81 oy, Başkan Adayı Vural Badem ise 68 oy aldı. 2 Oyda geçersiz sayıldı.

        164 dernek temsilcisinden 151´inin oy kullandığı seçimde Başkan Burak Taştan güven tazeledi.

     Kent Konseyi seçiminin birlik ve beraberlik içerisinde demokratik bir ortamda yapıldığına dikkat çeken Başkan Burak Taştan, katılım gösteren tüm üyelere teşekkür etti.

      Kent Konseyi yönetimi olarak her siyasi düşünceden insanla bir araya gelip hareket ettiklerini belirten Taştan, ?Bugün de yoğun bir katılımla seçimimizi yaptık. Delegeler bizlerden yana kanaat haklarını kullandılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Konsey olarak şehrimizin gelişmesi adına yön verebileceğimiz projeler konusunda Ardahan Belediyesiyle ortak çalışmaya devam edeceğiz. Bugün olduğu gibi yarında Ardahan´ımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz? dedi.

     Başkanlık seçiminin ardından Yönetim Kurulunun belirlenmesi için ise oylama yapılmadı. Tek listeyle halinde divana sunulan Burak Taştan´ın listesinde yer alan Nesrin Aslangörür, Sinan Aktaş, Nihat Yılmaz, İbrahim Özer ve Ömer Yılmaz Yönetim Kurulu üyesi oldular. 

 /resimler/2019-6/19/0802119044047.jpg

/resimler/2019-6/19/0802392951438.jpg