KENT KONSEYİNDEN RİZE ÇIKARMASI

KENT KONSEYİNDEN RİZE ÇIKARMASI

Ardahan Kent Konseyi Başkanı...

   Ardahan Kent Konseyi Başkanı Burak Taştan ve yönetim kurulu üyeleri Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap´ı makamında ziyaret etti.
Rize Kent Konseyi Başkanı Metin Topçu ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette iki şehir arasında oluşan diyalogun arttırılması konuşuldu.  

  Şehirlerarası kültürel diyalogun ve bilgi paylaşımının arttırılmasında Ardahan Kent Konseyi´nin Rize ziyaretini faydalı bulduğunu belirten Başkan Kasap, ?Coğrafi olarak birbirine yakın olan iki şehrin kültürel olarak da diyaloglarının güçlenmesi için bu ziyareti oldukça faydalı buluyorum. Toplumun her kesiminden insanların bulunduğu Kent Konseyleri yönetimle halk arasında bir köprü oluşturmaktadır. Rize´mizin ve Ardahan´ımızın bilgi paylaşımında bulunması bizleri oldukça memnun etmiştir? dedi.

  Rize´ye gerçekleştirmiş oldukları ziyaretin oldukça faydalı geçtiğini aktaran Ardahan Kent Konseyi Başkanı Burak Taştan, ?Şehrimizin kültürel öğelerini burada tanıştığımız insanlara aktarmak, onlardan öğrendiklerimizi şehrimize taşımak bizler için oldukça faydalıdır. Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap´a bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum? diye konuştu.


Farklı şehirlerdeki kent konseyleri temsilcilerini Rize´de görmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirten Rize Kent Konseyi Başkanı Metin Topçu, ?Bizimle birçok açıdan çok yakın konumda bulunan Ardahan şehrimizin Kent Konseyi temsilcilerini Rize´mizde ağılamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Karşılıklı fikir alışverişi içerisinde olarak çalışmalarımızı daha ileriye taşımaya çalışacağız? şeklinde konuştu.