KİTAP OKUMA HALKALARI

KİTAP OKUMA HALKALARI

Gençlik ve Spor Bakanlığı...

     Vali Mehmet Emin Bilmez, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ?Kitap okuma halkaları? kapsamında, öğrencilerle bir araya gelerek Cengiz Aymatov´un ?Gün olur asra bedel´ kitabının kritiğini yaptı.
 
   Kitap okuma halkaları kapsamında Vali Bilmez, Salim Dursunoğlu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle aynı zamanda Cengiz Aymatov´un ?Gün olur asra bedel´ kitabını okudu. Kitabın bitmesinin ardından öğrencilerle Gençlik Merkezi´nde buluşan Vali Bilmez, Aymatov´un eserinin kritiğini yaptı.
 
    Vali Bilmez, kitap okuma halkaları uygulamasının önemine vurgu yaparak, ?Okuduğumuz kitapta da denildiği gibi gelenek ve göreneklerimizi yaşatmalı, teknoloji ve bilimi kullanırken aile bağlarımızın önemini, millet olma bilincimizi kaybetmemeliyiz. Böyle etkinlikler, hem sizler hem de diğer öğrencilerimiz için yararlı olacağına inanıyorum. İnşallah yeni kitapların, yeni eserlerin kritiğinde yine bir araya geleceğiz? dedi. Programın ardından Vali Bilmez öğrencilerle hatıra fotağrafı çekildi.