KIZILAY'DAN KARAÇAY'A PLAKET

KIZILAY

Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanlığı...

    Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanlığı Şubeye desteklerinden dolayı gazeteci yazar Sinan Karaçay'a teşekkür plaketi verdi.
    Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural Yürüttüğümüz çalışmalarda maddi ve manevi desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Sayın Sinan Karaçay'a Türk Kızılayı Çıldır Şubesi olarak minnettarız. Sayın Karaçay bilgi, birikimi ile her zaman şubemizin yanında olmuştur. Tecrübesiyle bizim için bir yol gösterici konumundadır. İlçemiz genelinde yürütmüş olduğumuz BİR BOHÇA DA SİZİN YÜREĞİNİZ kampanyamızda İstanbul'dan şubemize destek olmak için çeşitli kampanyalar yürütmüşmüştür. Sayın Karaçay her ne kadar ilçemizden uzakta yaşasada bölgemizi yakından takip ederek yardımcı olmak için her fırsatta elini taşın altına koymaktan çekinmemiştir. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımda sayın Karaçay'a değerli zamanını şubemiz için ayırarak şubemize katkı sunduğu için, kedisine teşekkür ederek plaket sunduk” dedi.
    Ayrıca Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural Sinan Karaçay için yaptırmış olduğu plaketi kargo yolu ile kendisine gönderdiklerini belirtti.