KÖKSOY ASFALT ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

KÖKSOY ASFALT ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

Ardahan Belediye Başkanı....

    Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan´da ana cadde ve sokaklarda altyapı sorunlarının çözülmesiyle birlikte başlayan sıcak asfalt çalışmalarını değerlendirdi.
 
     Başkan Köksoy "Yaklaşık 5 yıl içerisinde 300 km den fazla ana caddelerimizde ve mahallerimizdeki cadde ve sokaklarda kazı çalışması yaptık.
Yine 100 kilometreden fazla kanalizasyon, 110 kilometre civarında doğal-gaz ve 30 kilometreye yakın da su isale hattı gerçekleştirdik.
      Elektrik ve telekomünikasyon hatlarının yer altına alınması birlikte toplam 300 kilometre kazı çalışması yapmış durumdayız. Bu kazılar ana cadde ile birlikte diğer caddelerde 3-4 kez yapıldı.

     Bu yıl inşallah yağmur ve başka olumsuz bir sebep olmaz ise Ardahna şehir merkezinde 10 kilometre sıcak karışım asfalt, 10 kilometre de önceden attığımız satı kaplama asfaltlarımızın onarımını yaparak ikinci katları yapılacak.

   Böylelikle Ardahan şehir merkezinde asfalt anlamında ana caddelerimiz de ciddi bir sorunumuz kalmayacak. Hatta bu yıl ilk defa doğal taşla kaplı olan Koca Mustafa Paşa caddemiz yani eski Halk Eğitimin önüne gelen cadde ile Fevzi Çakmak caddelerimiz de sökülerek sıcak karışım asfalt yapılacaktır.

   Bu güne kadar yaklaşık 7 kilometre de kilit parke kaplaması yaptık. Böylelikle 2016´nın sonunda ana caddelerimizde çok büyük oranda yol kaplama sorunu bitmiş olacak. Hem hemşerilerimize hem de şehrimize hayırlı uğurlu olsun. ? dedi.