www.cildirgoyce.com

KUZEY YILDIZI´NA BÜYÜK İLGİ

KUZEY YILDIZI´NA BÜYÜK İLGİ

Kuzey Yıldızı Boutique...

    Kuzey Yıldızı Boutique otel açılışı yoğun katılımla hizmete başladı.
  Ardahanlı esnaf ve iş adamlarının gönderdiği çiçek ve çelenklerle otelin girişi dolarken, halkın ve bürokrasinin katılarak yoğun ilgi gösterdi
   Programlarından açılışa katılamayıp telgraf çeken; eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, eski Gençlik Spor Bakanı Suat Kılıç, Kültür Turizm Bakanı Nabi Avcı, Ardahan AK Parti Milletvekili Orhan Atalay, Ardahan CHP Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Kars Milletvekili Selahattin Beyribey telgraflarıyla ve bizzat arayarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
   Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya ve Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci; kurdeleyi birlikte keserek Ardahan´ın ilk Butik Otel açılışını yaptılar.
Kuzey Yıldızı Boutique otel, Ardahan´ın alışılan gelmiş konaklama, lezzet ve hizmet kültürüne çok farklı bir soluk getireceği görülürken; A´dan Z´ye her detayın titizlikle planlandığı otel büyük beğeni kazandı.
   Kuzey Yıldızı Boutique otel 800 metrekare alan olup, 23 standart odası , 2 süit oda, her biri ayrı dizayn edilmiş toplam 25 odaya sahip olarak dizayn edilmiş. Son derece zevkli döşenmiş odaların yanı sıra; Spa merkezi, Buhar odası, Sauna, Türk Hamamı, Kapalı ve Açık Otopark, Kahvaltı Salonu, Toplantı Salonunu içermesi geniş bir kitleye hitap edeceğinin altı çizildi.
   Kuzey Yıldızı Boutique Otel sahibi Kenan Yıldız açıklamalarda bulunup, Butik otel hakkında kısa bilgi verdi.
    Yıldız, ?Bizim ülkemizde butik otel denince standartları düşük küçük otel anlaşılıyor. Oysa dünyada durum farklıdır. Biz butik kelimesini seçkin ve kalitesi yüksek olarak değerlendiriyoruz. Kuzey Yıldızı otel´e gelenler beş yıldızlı otel kalitesini bizim butik otelimizde bulacaklar. Restoranda eğitimli ve özel seçilmiş personel görev yapacak. Sadece fiziksel özelliklerle değil hizmet kalitesi ile de dikkat çekeceğimize inanıyorum. Kuzey Yıldızı Boutiqe Otel´in farklı kılan özelliklerinden biri de Spa merkezi, Buhar odası, Sauna, Türk Hamamı olması müşterilerimizin bunlardan rahatça faydalanmaları bizi faklı kılmaktadır. Otel müşterilerimiz dışında tüm Ardahan halkına da hizmet vereceğiz. Klasik otelcilik zihniyetini yıkarak, hem otelimizde hem de restaurantımızda misafirlerimizi memnun etmek maksadıyla, kaliteli, sektöre hakim, tecrübeli ve başarılı yönetim ile personel kadrosunu oluşturduk? şeklinde konuştu.