MEMELEKET PARTİSİ BAŞKAN ADAYI TURGAY ŞİRİN'DEN TEŞEKKÜR

MEMELEKET PARTİSİ BAŞKAN ADAYI TURGAY ŞİRİN

Memleket Partisinden Çıldır Belediye Başkan Adayı olan Turgay Şirin teşekkür açıklamasıı yaptı.

Şirin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "  Kıymetli hemşehrilerim

Başarmak sadece kazanmak değildir. Başarmak, yanlış giden bir şeyleri değiştirmek ve daha iyisini yapmaya inanmaktır. Bizler dün olduğu gibi bugünde güzel ilçemiz Çıldır’da daha güzel şeylerin yapılabileceğine inanıyoruz. Tüm mücadelemiz Çıldır’a çok daha iyi hizmet edebilmektir.

Seçimlerde halkımızın tercihine saygı duyuyor ve yeniden seçilen başkanı kutluyoruz. Fakat unutmamak gerekir ki bir yandan iktidar partisinin adayı ile bir yandan da değişim rüzgarını arkasına alan ana muhalefet partisinin adayı ile mücadele ettik. Rakiplerimizin tüm avantajlarına rağmen ekibimizle birlikte onlardan çok daha fazla emek ve efor sarfettik. Çıktığımız bu yolda bizi destekleyen, yalnız bırakmayan, bize yol arkadaşı olan, verdikleri sözleri tutan tüm seçmenlerimize teşekkür etmeyi bir borç biliyoruz.

Çıldır’a hizmet bizim için geçici bir heves değildir; büyük bir sevdadır. Çıldır için mücadele etmeye, Çıldır’da güzel şeylerin olması için çalışmaya ve bu şehrin kaderini değiştirmek için bu seçimde büyük bir samimiyetle oluşturduğumuz ekibimizle, tüm gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Her şey yeni ve yeniden başlıyor…" açıklamasında bulundu.