MHP´DEN AK PARTİYE ZİYARET

MHP´DEN AK PARTİYE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi...

    Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan İl Başkanı Hülya Davutoğulları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ardahan Ak Parti İl Başkanı Yunus Baydar´ı makamında ziyaret etti.

   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın yapmış olduğu basın açıklamasından sonra 24 Haziran 2018 günü Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin yapılacağını duyurmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan İl Başkanı Hülya Davutoğulları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ardahan Ak Parti İl Başkanı Yunus Baydar´ı makamında ziyaret etti.

    MHP Ardahan İl Başkanı Hülya Davutoğulları, AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar´a nezaket ziyaretinde bulundu. 
MHP Ardahan İl Başkanı Hülya Davutoğulları, AK Parti ile MHP arasındaki dostane ilişkiler devam ediyor dedi.
 
   Hülya Davutoğulları MHP İl Başkanı olmasının ardından ilk kez bir araya gelen ikili, bundan sonraki süreçte daha sık görüşeceklerinin sinyallerini verdi.  
 
   Gündeme ilişkin konuların konuşulduğu görüşmenin ardından açıklama yapan Yunus Baydar, "Son dönemde gündemde, MHP ile AK Parti´nin yaptığı ittifak anlaşması var. İnşallah seçimleri çalışmaları AK Parti ve MHP teşkilatlarıyla eş güdüm içerisinde yürüteceğiz. Onlar kendi çalışmalarını yürütecek, biz kendi çalışmalarımızı yürüteceğiz" dedi. 
 
REKABET OLACAK
 
    Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde bir ittifakın söz konusu olduğunu vurgulayan MHP Ardahan İl Başkanı Hülya Davutoğulları,"Devlet Bahçeli siyasi hayatı boyunca kapalı kapılar ardından bir çalışma içinde olmamıştır. İlerleyen süreçte Ardahan AK Parti ile tatlı rekabet yaşayacağız diye düşünüyorum" diye yanıt verdi.