www.cildirgoyce.com

MHP´NİN MECLİS İNANCI TAM

MHP´NİN MECLİS İNANCI TAM

MHP Ardahan...

    MHP Ardahan Milletvekili adayları, seçim bölgeleri Ardahan´da coşkuyla karşılandı.

   24 Haziran Genel seçimlerinde MHP´den Ardahan milletvekili adayı olan Sevim Köseliören ve Mütalip Akcı, partililer tarafından Çamlıçatak mevkiinde konvoyla karşılandı. Önceki gün Ankara Arena spor salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısının ardından Ardahan´a gelen adaylara partililer sevgi gösterisinde bulundu.

   Uzun bir araç kuyruğuyla karşılanan MHP Milletvekili adayları Sevim Köseliören ve Mütalip Akcı şehir turu attıktan sonra parti çalışmalarının gerçekleştiği Kongre caddesinde partililerle buluştu.

 ARDAHAN´A YEM VE DERİ FABRİKASI AÇACAĞIZ

   Burada partililere seslenen MHP Ardahan Milletvekili Sevim Köseliören, partililere teşekkür etti, Ardahan´da MHP olarak meclise gideceklerini söyledi.

    MHP´nin Ardahan´da son yıllarda büyük bir atılım içerisinde olduğunu ifade eden Köseliören, " Ardahan´ın kendi evladına kendi kızına sahip çıkağını inanıyorum. Seçim çalışmaları boyunca 24 saat telefonum açık olacaktır. Arayan herkesi evinde ziyaret edeceğiz. Sorunlarını dinleyip çözüm yolu arayacağız. Ardahan tarım ve hayvancılık bölgesi.  Ardahan´da yıllardır atıl halde bulunan DEMSAN Yem fabrikasını tekrar şehre kazandıracağız. Yem fabrikası ilimizde açılırsa çiftçimiz daha ucuza yem satın alabilecek.  Bunun yanında deri fabrikasını Ardahan´a açacağız.  Bu projeleri Ardahan´da hayata geçirmek boynumuzun borcudur. Ardahan tarihinin ilk kadın milletvekili adayı olarak tarihi bir seçime gidiyoruz. Ardahan halkı, MHP´nin ilk kadın milletvekili adayını meclise gönderecektir. Bizler buna inanarak yola çıktık. Köy köy mezra mezra dolaşıp seçmenimizden destek isteyeceğiz. Ardahan´da bir iş kadını olarak Ardahan´ın sorunlarına hakim çözüm yollarını araştırabilecek yeni bir çıta oluşturup üst kademeye atabilecek bir politika belirleyebilmek için siyasete katıldım. Rabbim önce vatanın sonra milletimizin sonra bizim yardımcımız olsun, inşallah hayırlara vesile olur. Bu çıktığımız yol hak yoludur. Ülkemizin geçtiği bu kritik dönemde her vatansever gibi bizde bu taşın altına elimizi koyduk, Milliyetçi Hareket Partisinden aday olduk. Devlet Bahçeli´nin liderliğinde bu ülkenin yönetimine bu ülkenin birlikteliğine, bütünlüğüne ihtiyaç duyulduğunu addedilerek kendimizde bu yola baş koyduk. Rabbim yar ve yardımız olsun" dedi. Konuşmaların ardından partililer Kongre caddesinde iftarda bir araya geldi.