MÜFTÜLÜKTEN ÖĞRENCİLERE BURS

MÜFTÜLÜKTEN ÖĞRENCİLERE BURS

Çıldır İlçe Müftülüğü üniversite...

     Çıldır İlçe Müftülüğü üniversite öğrencilerine bir defaya mahsus eğitim yardımında bulundu. Çıldır İlçe Nüfusuna kayıtlı olup Ön Lisans , Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora programlarında okuyan ve burs yardımı için müftülüğümüze müracaat eden Üniversite öğrencilerine burs yardımı yapıldı.

     Çıldır İlçe Müftülüğünce 2018 Yılı Ramazan ayında vatandaşlarımızın ihtiyaç sahibi ailelere ve öğrencilere verilmek üzere Müftülüğümüze verilen zekat ve fitre paraları İlçemiz merkez ve köylerinde ikamet edip farklı il ve ilçelerde Üniversite okuyan 15 Ön Lisans , 34 Lisans , 9 İlahiyat Fakültesi , 2 Tıp Fakültesi ve 1 Yüksek Lisans öğrencisi olmak üzere toplam 61 Öğrencimize 22.000 TL burs yardımı yapılmıştır.

  Konu hakkında açıklama yapan İlçe Müftüsü Mehmet CEBECİ? Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz gurbette aileden ayrı ve ekonomik zorluklar içerisinde eğitim hayatlarını sürdürüyorlar bizlerde geleceğimizin güvencesi olacak gençlerimize imkanlar ölçüsünde katkıda bulunmayı yapabileceğimiz en güzel faaliyetlerden biri olarak görüyorum.. Bu vesile ile öğrencilerimize başarılar diliyor bu çorbada tuzu olan bütün hayırsever kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.?dedi

Burs yardımı yapılan öğrenci ve aileleri duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Bizlerde bu yardımın yapılmasına katkıda bulunanlara teşekkür ederiz.