www.cildirgoyce.com

MÜGE ANLI´DA ŞAŞKINLIK VEREN OLAY

MÜGE ANLI´DA ŞAŞKINLIK VEREN OLAY

Ardahanlı ailenin...

 

    Ardahanlı ailenin katıldığı programda, Müge Anlı DNA testi sonuçlarını açıklayınca bir anda stüdyo karıştı.

   Birgül Memiş oğlu Görkem´in ilk eşi Faruk Aydın´dan değil o zamanlar birlikte olduğu sevgilisinden olduğunu savunuyordu. Bunun üzerine DNA testi için Faruk Aydın, oğlunu da alıp Ardahan´dan yola çıkarak İstanbul´a geldi. Müge Anlı, baba ile oğlundan DNA testi için örnek aldırdı ve Türkiye´nin beklediği sonuç açıklandı.

"ÇOCUĞUN BABASI FARUK DEĞİLMİŞ"

    19 ayrı alanda yapılan çalışma sonucunda Faruk´un 4 yaşındaki Görkem´in babası olamayacağı öğrenildi. Faruk, bu sonuç karşısında kendisini kaybederek Birgül´ü darp etmeye başladı. O sırada yayın hemen kesildi ve Faruk stüdyo dışına çıkarıldı. 

    Müge Anlı´da yine akıllara durgunluk veren bir olay gün yüzüne çıktı. 4 yaşındaki oğlunu göremediği için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Birgül, canlı yayında saldırıya uğradı.

    Birgül, bir kişiden çocuk yaptıktan sonra Faruk ile tanışarak onun evine yerleşti. Burda hamilelik sürecini geçiren Birgül, Görkem adında bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Daha sonra Faruk´tan da ayrılan Birgül, Faruk´un çocuğunu kendine göstermediği gerekçesiyle programa başvuruda bulundu.

FARUK, ÇOCUĞUN KENDİNDEN OLDUĞUNA İNANIYORDU

  Faruk, Birgül´ün kendisinden ayrılmasının ardından Görkem´in kendi çocuğu olduğu düşüncesiyle bakmaya başladı. Toplamda Görkem´e 4 yıl bakan Faruk, canlı yayında yapılan DNA sonucuyla hayatının şokunu yaşadı.

FARUK CANLI YAYINDA BİRGÜL´E SALDIRDI

  Müge Anlı canlı yayında yaptığı açıklamada, yapılan 19 ayrı test sonucunda Görkem´in babasının Faruk olamayacağını duyurdu. bu sözlerin üzerine Faruk canlı yayında Birgül´e saldırıda bulundu. Programda saldırının ardından apar topar reklama gidildi.

"BEN ÇOCUĞUMA SONUNA KADAR BAKACAĞIM"

   Birgül, Faruk´un saldırısının ardından konuştu. Birgül, "Çocuk benim çocuğum, sonuna kadar bakacağım" dedi.

"FARUK´UN YAPTIĞI DOĞRU DEĞİL"

   Müge Anlı Birgül´ün Faruk´a çocuğun kendisinden olmadığını fakat bu durumun köy yerinde yanlış karşılanacağını düşündüğü gerekçesiyle böyle bir saldırıda bulunduğunu söyledi. Anlı, "Faruk biraz bunu bence arabalarına bir tepki olarak verdiğini düşünüyorum. Faruk´un da aklında soru işaretleri var. Sakinleşsin konuşacağız" dedi.