MÜSAMAHA GÖSTERMEYİN

MÜSAMAHA GÖSTERMEYİN

Şırnakta Yaşanan

   Şırnakta Yaşanan ve Tüm Ülkemizi Yasa Boğan Elim Kazada Şehadet Şerbeti İçen Aziz Şehitlerimize Tekrar Allah(c.c) den Rahmetler Diliyor, Bu Acıyı Yüreğinde Hisseden Başta Aziz Şehitlerimizin Aileleri Olmak Üzere Tüm Milletimize Sabırlar Diliyorum. Zor ve Çetin Bir Coğrafyada Olmanın Bedelleri Olsa Gerek Bu Acılar.

     Asya,Avrupa ve Ortadoğunun Tam Kalbinde Olmak, Önemli Geçitlerin Bulunduğu Topraklara Sahip Olmak Demek Birbirinden Karanlık,Hain ve Acımasız Düşmanlara da Sahip Olmak Demektir. Bir Yanda Dışarıdan Gelen Hain ve Alçak Saldırılar, Biryanda İçimizde Yuvalanan Hainlerin İşbirlik ve İhanetleri Bizlere Hergün Yeni Bedeller Ödetmekte, Dayanılması Zor Acılar Yaşatmaktadır. Derin ve Dünyada Eşine Az Rastlanır Bu İhanet Sarmalının Bir Yanında Başını ABD´nin Çektiği Eperyal ve Haçlı Güçleri, Bir Yanında Müslüman Görüntüsünün Arkasında Eperyal ve Haçlı Güçlere Köpeklik Yapan Sözde Dindaşımız Olan Devletler ve Belkide En Önemlisi Bu İhanet Oyunlarının İçimizdeki Aşağılık,Ahlaksız,Şerfsiz ve Kansız İşbirlikçileri Olan Adı Her Ne Olursa Olsun PKK veya FETÖ Denen İhanet Temelli Tasmaları Sınırlarımız Ötesinde Olan Katil Sürüleridir. İşte Durum Bu Ahvalde Olunca Ülkeyi Yönetenlerin Attıkları ve Atacakları Her Adım Bize Ya Yeni Acılar Getirmekte Ya da Tam Tersi Yeni Acıları Bertaraf Etmektedir.

   Bu Vesile İle Efendilerine Hizmet TÜRKİYE´ye İhanet Etmeye Ant İçmiş Bu Mevcut İhanet Şebekeleri İle Mücadelede En Ufak Zaffiyet Göstermek Ya da Bilinçli Olarak Görmezden Gelerek Merhamet Göstermek Bizzat Yukarıda İzah Etmeye Çalıştığım Büyük İhanet Sarmalının Emrine Girmek Demektir. Son Yıllarda Yaşadığımız Acı Tecrübeler Göstermiştir ki Kısa Vadeli Çıkar Hesabı Yada Siyasi Beka Hesabı Yapılarak Atılan Adımların Uzun Vadede Hedefi Bu Hareket Alanını Bizzat Yaratan Yada Dolaylı Olarak Görmezden Gelenler Olmuştur. Toplum Artık Büyük Acılar İle Kavrulmuş ve Eskisinden Farklı Olarak VATAN SAĞOLSUN Derken Öbür Yanda NEDEN? NİÇİN? ve NASIL? Sorularını Sormaya Başlamıştır. Bu Aslında Olması Gereken Duruş Ve Tavırdır. Şimdi Şırnakta Yaşanan ve 13 Vatan Evladını Kaybettiğimiz Yetkililerin Kaza Olarak Açıkladığı Ancak Belli ki Toplum Vicdanında Kaza Olması Konusunda Ciddi Kaygılar Olan Yürek Yakan Olaya Dair Kaygılara Bir Bakalım İsterseniz.

1. Belkide Defalarca Burada Uçuş Yapan Pilotun Buradaki Yüksek Gerilim Hattını Bilmiyor Olması Mümkünmüdür?

2.Helikopter Kalkıştan 3.Dakika Sonra Düşmüş Yani Yerden Havaya Atılacak Bir Füzenin Menzilinde Olma İhtimali Nedir?

3. Kule Ne İş Yapar da Yüksek Gerilim Hattı ile İlgili Helikopteri Neden Uyarmaz?

4. Ordumuzun Üst Düzey Onlarca Komutanını Taşıyan Helikopterin 25 -30 Yıllık Olduğu Yönündek Bilgiler Doğrumudur?

5. İçeriden İstihbarat Verilmesi İhtimali Nedir?

6. Bu İşte Doğru Dürüst Temizlenmeyen ve Her Geçen Gün Sulandırılan FETÖ Operasyonlarının Hedef Alması Gerekirken Hedef Alınmayan FETÖ Yapılanmasının Rolü Nedir?

7. ABD´nin YPG´ye Silah Sevkiyatı Yaptık Demesinin Ardından İki Gün Sonra Bu Elim Olayın Yaşanması Tesadüf Mü?

8. Böyle Bir Füze Saldırısı Söz Konusu İse Bu Füzeleri Kullanmayı İki Günde Nasıl Öğrettiler PKK´lılara ? 9. Yoksa Bizzat Füzeyi Füzenin Sahipleri Mi Attı Acaba?

10.İncirlik Üssüne Alman Vekillerin Alınmamasına Misilleme Olara Helikopterin Radar Sistemine Siber Bir Saldırı Yapılma İhtimali Nedir?

11. ABD Teröristleri Alenen Silahlandırıp Bölgedeki Bu Güce Hükmetmek İsterken RUSYA Neler Yapıyor Olabilir?

12. Helikopterimiz Bizzat RUSYA Tarafından Ya da Onun Desteklediği Bir Grup Tarafından Düşürülerek Yeni ve Etkili Bir ABD - TÜRKİYE Gerginliği mi Hedefleniyor ?

13. Son Dönemlerde Bazı Medya Kanallarında Koordineli Olarak BARIŞ SÜRECİ´ne Dönülmeli Diyen Sözde Aydın ve Akil Tipler Türemeye Başlaması İle Artan Terör Olayları Arasında Bir Bağlantı Var mı? 

14. Bu Saldırılar İle TÜRKİYE CUMHURİYETİ Hükümeti Masaya mı Çekilmek İsteniyor?

15. Hükümet Bu Kaza Hakkındaki Tüm Doğruları Halk İle Paylaşıp Topyekün Bir Mücadeleye Başlamak Daha Doğru Olmaz Mı? Dün Dedim Bugünde Diyorum Terörle Müzakere Edilmez Ancak Mücadele Edilir ve Bu Mücadele Hem Askeri Hemde Siyasi Alanda Tüm Şahsi, Ticari ve Siyasi Çıkarların Üzerinde Tutulmalıdır.

ASLA TERÖRE VE TERÖRİSTE MERHAMET GÖSTERİLMEMELİDİR..