NEDEN ATATÜRK´E SALDIRIYORLAR?

NEDEN ATATÜRK´E SALDIRIYORLAR?

Bu saldırıları...

- Bu saldırıları yapanlara bir bakarsanız hepsi yeni türemiş söze Tarihçi veya Yazar bozuntuları ve onlara bu görevi verenler tarafından hainlikleri belli olmasın diye dindarlık taklidi yapmaları öğüdü almış takiyecilerdir.
- Sözkonusu iftira makinelerinin hepsi FETÖ ile bağlantılıdır ve bu ülkeye 15 Temmuzu yaşatan ve başarısızlık sonrası yeni bölücü ve hain planlarda kullanılacak Deccalın Askerleridir.
- 15 Temmuzda düşen maskelerinden sonra ortaya çıkan şeytan yüzleri görülmesin diye islamcı ve osmanlıcı taklidi yapmaya gayret eden tarih ve dinden bihaber gafillerdir.
- İhanetlerinin ortaya çıkması ve bedel ödeyecek olmanın korkusu ile organları yer değiştiren bu bataklık böcekleri boşaltım sisteminin nihai noktasına ağızlarını koymak sureti sürekli bir ishal halindedirler.
- Ağız isali olan , İslamdan bi haber bu bedbahtlara herkesten çok samimi müslümanlar tepki göstermelidir.
- Türk milletine allerjisi olan bu kanalizasyon tesisatlı ağızlar Türklüğü ile her daim övünen, cihanın dize getiremediği Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´e dil uzatarak yüz yıldır bilinçli bir şekilde ingiliz himayesinde ATATÜRK hakkında yapılan dezanformasyon ve fitnelerin meyvalarını toplamak istemişlerdir.
BU HAİN PLAN DA 15 TEMMUZ HAİN PLANI GİBİ TUTMAMIŞTIR.
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK TÜRK MİLLETİNİN YÜREĞİNDE HUZUR VE GURUR İLE YATARKEN ONA DİL UZATAN BU DECCALIN ASKERLERİ AZİZ TÜRK MİLLETİ TARAFINDAN , KENDİ DİLLERİ İLE KAZIP, BESLENDİKLERİ PİSLİKLER İLE DOLDURDUKLARI LAĞIM KUYULARINDA YAŞAMAYA MAHKUM EDİLMİŞLERDİR.