www.cildirgoyce.com

ON ÜÇÜNCÜ BÖLGE TOPLANTISI ARDAHAN´DA

ON ÜÇÜNCÜ BÖLGE TOPLANTISI ARDAHAN´DA

Orman ve Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü´nün

    Orman ve Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü´nün koordinasyon toplantısı Ardahan´da başladı.
   Yalnızçam Oteli´nde gerçekleştirilen toplantıya, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Ahmet Akkiprik, Ardahan, Erzurum, Kars, Iğdır, Ağrı, Bingöl, Erzincan ve Bayburt şube müdürleri ve diğer yetkililer katıldı.Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, toplantı´da yaptığı konuşmada, ´´Ardahan olarak çevre ve doğa konusunda önemli bir noktadayız. Bu nedenle belediye olarak bu ve benzeri toplantılara, çalışmalara destek sağlamayı amaçlıyoruz.´´ dedi.
    Orman ve Su İşleri 13. Bölge Müdürü Akpikrek ise çalışmalarının iki gün süreceğini belirterek, "8 ilimizin yetkilileri ve teknik personeli ile buradayız. Bakanlığımız mevzuatları çerçevesinde Bölge Müdürlüğümüzün iş ve işlemlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi ve yatırım programlarımız değerlendirilecektir.
   Ayrıca koruma alanlarımız ile Milli park, tabiat parkı, tabiat anıtı, yaban hayatı geliştirme sahalarımız olmak üzere doğa turizmi master planı eylem planları, korunan alanlarda eko - köy çalışmaları ve genel durumları masaya yatırmış olacağız" diye konuştu.Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.