www.cildirgoyce.com

ORTADOĞU´DAKİ HAİN PLAN

ORTADOĞU´DAKİ HAİN PLAN

ABD Türkiye İçin Hain...

    Ortadoğuda ABD Türkiye İçin Hain Planlar İçerisinde;
   ABD yıllarca düşman olduğu algısı yarattığı ancak gerçekte bizzat ortak olduğu nükleer silah denemelerini yaptırdığı İRAN ile ortadoğuda Türkiye düşmanlığı ekseninde bir ortaklık kurdu.
Türkiye Rusya ile yakınlaşınca ve bir proje olan İŞİD ile aslında ABD ve müttefiklerinin mücade eder gibi göründüğünü Suriye topraklarında yaptığ gerçek ve ciddi operasyonlar ile ortaya koyunca hedef tahtasına oturmuş oldu. 
    Sözde İŞİD ile mücadele ettiğini iddia eden ABD ve koalisyon güçleri ortadoğudaki enerji kaynaklarını sınırsız ve sorumsuzca kullanabilecekleri yeni bir ortadoğu haritası çizmek için ellerine aldıkları cetvelleri saklamak için şekilden şekile giriyorlar.
Bu konuda en büyük sorun gördükleri ülke ise Arapların aksine Vatan kaygısı taşıyan tek bölge ülkesi olan TÜRKİYE.
    Türk hükümetini Terör kartı ile eskiden gizli,gizli şimdi ise alenen tehdit eden ABD çok büyük ve düşmanca hamleleri birbiri ardına yapıyor uyanık olmak lazım.
    Önce Irak hükümetine 65 ülkenin cirit attığı topraklardan Türkleri kovun talimatı veren ABD ve İRAN buna sert yanıt alınca daha riskli ve ciddi bir planı uygulamaya başladı 
Bölgede İŞİD ile mücadelede tek ve etkili işi yapan TÜRKİYE´ye darbe vurmak için Musul´a yapılacak olan ve 38 ülkenin katıldığı sözde İŞİD operasyonuna bu işi en başarılı yapan devleti yani TÜRKİYE´yi bu operasyona dahil etmedi.
    Bu yetmez gibi çok sinsi bir şekilde Musul´un etrafını saran ABD ve koalisyon güçleri çemberin bir bölümünü açık bırakmak sureti ile adeta İŞİD´e bir nefes deliği açtılar.
    Bu deliği açmaktaki gaye İŞİD militanlarının buradan kaçıp Suriye içerisine yönlendirip EL BAB kentine yığnak yapmalarını sağlamaktır. Bu hamleden gayeleri ise Dabık kentini başarılı bir operasyon ile alan TÜRK Askerinin ilerlemedeki en önemli hedefi olan EL BAB da çok ciddi bir direnişle karşılaşıp büyük kayıplar vermesini hatta kaybetmesini sağlayarak TÜRK askerinin kazandığı moral üstünlüğüne son verip TÜRKİYE içerisinde bu hamlenin etkisi ile bir moral çöküntüsüne neden olup,halk arasında bir karışıklığa yol açmaktır.
    Millet ve Devlet olarak uyanık olup ABD´nin bize hazırladığı bu klasik Emperyalist tuzağa düşmemeliyiz.
    Ortadoğudaki bu karmaşada ayakta kalabilmek için iç barışımızdan hiç taviz vermeden,hep beraber hareket ederek bir tavır sergilememiz şarttır ve varlığımızın teminatıdır.