PKK SİVİLLERİ VURDU: 1 ÖLÜ

PKK SİVİLLERİ VURDU: 1 ÖLÜ

Yaralılar var....

         Devlet Demir Yolları çalışanı terör saldırısında hayatını kaybetti

      Erzurum´dan TANAP için boru taşıyan yük trenine, Kars´ın Sarıkamış İlçesi yakınlarında PKK´lı teröristler bombalı saldırıda bulunulmasından 45 dakika sonra olay yerine giden 4 DDY çalışanına pusuya yatan PKK´lılarca ateş açıldı. Açılan ateş sonucu bir DDY çalışanı hayatını kaybetti, bir vatandaş da hafif şekilde yaralandı.

     Konuyla ilgili açıklama yapan Kars Valisi Günay Özdemir, trene düzenlenen bombalı saldırıdan 45 dakika sonra ray hattını kontrole giden demiryolu işçilerine aynı teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldığı bildirildi. Açılan ateş sonrası Sarıkamış DDY´de görevli Nejdet İnanç isimli yol çavuşunun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirten Vali Özdemir, Mehmet Çelik isimli bir vatandaşın ise hafif şekilde yaralandığını kaydetti.

      Tren yolundaki patlamadan 45 dakika sonra 4 DDY çalışanının olay yerine kontrol amaçlı gittikleri öğrenilirken, DDY çalışanı Nejdet İnanç´ın olay yerinde hayatını kaybettiği, yaralı vatandaşın da ambulansla Sarıkamış Devlet Hastanesi´nde tedavi altına alındığı bildirildi.