POLAT´TA, AKŞENER DEDİ

POLAT´TA, AKŞENER DEDİ

Olağanüstü kurultay sürecinde...

    Olağanüstü kurultay sürecinde tercihini Sinan Oğan´dan yana kullanan Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat Meral Akşener´in kuracağı yeni partiye geçme kararı aldı.

    MHP´de Olağanüstü kurultay sürecinin 4 Genel Başkan adayından biri olan Sinan Ogan´ın yeni partinin kuruluş çalışmalarında olmayacağını açıklamasından sonra Oğan´ı destekleyenlerden bir kısmı bu karara aldırış etmeyerek kurulacak yeni partiye destek verme kararı aldılar.

     Olağanüstü kurultay sürecinde Sinan Oğan´a destek veren Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan eski İl Başkanı Taşkın Polat sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada meral Akşener´in kuracağı yeni parite yer alacağını beyan etti.

    Polat sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada " 1 kasımda sandıklar açıldığında hemen istifa ediyordum. Arkadaşlarım bunun yanlış olduğunu, durup parti içinde mücadele etmemi istediler. Bende öyle yaptım Sinan beye imza verip destekledim .Ancak hep birlik ve beraberliğin sağlanmasından yana tavır aldığım o süreçte MALESEF o birlikteliği sağlayamadık .Şimdi ise Sinan bey hariç diğer adaylarımız o birlikteliği sağlayarak güzel bir tablo oluşturup birlikte yol arkadaşlığı yapmaya karar vererek yüce Türk milletine umut oldular. Gönlümüz isterdi ki bu birliktelik MHP´de olsun. Ama maalesef öyle bir ihtimal dahi kalmadığı için bende kurulacak olan yeni partide Sayın Meral Akşener hanımefendinin yanında yüce Türk milletinie hizmet etmek için bir nefer olmaya karar verdim. Allah temiz duygularla çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin" dedi.