REKTÖRLÜĞE YOĞUN İLGİ

REKTÖRLÜĞE YOĞUN İLGİ

26 Temmuz´da yapılacak Rektör Ad

   26 Temmuz´da yapılacak Rektör Adayı Belirleme Seçimlerinde Ardahan Üniversitesi Rektörlüğüne aday olan Prof. Dr. Şeref Kılıç basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

    Rektörlük seçimi için çalışmalara başlayan Prof. Dr. Şeref Kılıç, Üniversitemizin önümüzdeki yıllarda daha da gelişerek ulusal ve uluslararası alanda adından söz ettirmesinin yanında, ilimizin sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sunması için de gereken her türlü çabayı göstereceğime olan inancımla Rektör adayı oldum dedi.Prof. Dr. Şeref Kılıç, Üniversiteyi ve Ardahan´ı tanıyan, sorunlarını bilen ve bu sorunları ortak akıl ile çözme azim ve kararlılığına sahip bir Ardahanlı olarak elinden gelen katkıyı sunmak istediğini söyleyerek,´´Üniversitemizin gelecek dört yılı için yönetiminin belirleneceği süreçte,Üniversitemizi ve Ardahan´ımızı tanıyan, sorunlarını bilen ve bu sorunları ortak akıl ile çözme azim ve kararlılığına sahip bir Ardahanlı olarak elimden gelen katkıyı sunmak istiyorum. Üniversitemizin kuruluş felsefesine uygun şekilde, farklılıkları zenginlik olarak gören, kurumsal iç barışı önemseyen bir yönetim, tarafsız, liyakate önem veren, güvenilir, özlük haklarına, bilime ve bilim insanına saygılı bir yönetim, Katılımcı, yenilikçi, girişimci, insan odaklı, paydaşları ile karşılıklı etkileşim içerisinde olan bir yönetim anlayışı ile Üniversitemizi yönetmeyi amaçlıyoruz.´´ Dedi.

   Prof. Dr. Şeref Kılıç, Ardahan´ın temel geçim kaynağı olan tarım, orman ve hayvancılık alanında ?Eğitim, Araştırma-Geliştirme ve Uygulama Merkezi´ kurulacağını da söyledi.