www.cildirgoyce.com

SAADET PARTİSİ SEÇİME HAZIR

SAADET PARTİSİ SEÇİME HAZIR

24 Haziran 2018....

   24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesi Saadet Partisi´nin Ardahan adayları Ankara´da tanıtıldı.

SAADET´TE TER TEMİZ KADROLAR GELİYOR

   Saadet Partisi´nin aday tanıtım toplantısı Ankara´da coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Saadet Partisi Ardahan Teşkilatı, 2 milletvekili adayı ile birlikte Ankara´da düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu´nun Türkiye Vizyonu´nu anlattığı programda Ardahan ekibi oldukça dinamikti.

BÜYÜK ALKIŞ ALDILAR

    Türkiye genelinde Saadet Partisi´nin en çalışkan teşkilatı olarak bilinen Ardahan Teşkilatı´nın adayları sahneye çıktığında büyük alkış aldı. Temel Karamollaoğlu da adaylarla yakından ilgilendi. Alanında başarılı isimlerden oluşan Saadet listesi ilimizde birçok hesabı altüst edebilir.

24 HAZİRAN TARİHİ BİR SEÇİMDİR

   Saadet Partisinin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu dikkat çeken bir konuşma yaptı. Konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Karamollaoğlu; ?24 Haziran tarihi bir şeçimdir. Bu seçim gerçekten çok önemlidir. 24 Haziran uçurumdan önceki son çıkıştır. Şu an emin olun bu seçimlerde bizler bir Cumhurbaşkanı ve sadece bir milletvekili seçmeyeceğiz. Bu seçimlerde Türkiye´nin geleceğine yön vereceğiz. 24 Haziran´da tamam mı devam mı diyeceğiz. 24 Haziran seçimlerinde; Yolsuzluğa devam mı tamam mı diyeceğiz! Yasaklara devam mı tamam mı diyeceğiz! Yalana devam mı tamam mı diyeceğiz! Yalakalığa devam mı tamam mı diyeceğiz! Yandaşlığa ve adam kayırmaya devam mı tamam mı diyeceğiz! Biz Saadet Partisi olarak bu düzen artık böyle gitmez diyoruz ve tamam diyoruz. ?´ İfadelerini kullandı.

YENİ SİYASETİN ADI SAADET PARTİSİDİR

   Türkiye´de siyaset üslubunun yeni adı Saadet Partisi´dir. Çünkü Türkiye tıkanmıştır. Ahlaken, siyaseten, ekonomik yönden ve dış politika yönünden tıkanmıştır. Türkiye´de yeni söze yeni lidere ihtiyaç vardır. Bu ihtiyacın adresi Saadet Partisi´dir. Çünkü Saadet Partisi, tertemiz bir kadronun, tertemiz geleceğin adresi ve kapısıdır. Saadet Partisi, yolsuzluğun, rüşvetin, adam kayırmacılığın karşısında ve yetimin hakkının korunduğu temiz bir mazinin adıdır. Saadet Partisi, Anadolu´yu kilim gibi dokuyup, uçtan uça fabrikalarla donatan temiz maziye sahiptir. Saadet Partisi, işçinin, emeklinin yüzünün güldüğü müreffeh bir adresin adıdır.

SAADET, TERTEMİZ KADROLARIN ADRESİDİR

    Saadet Partisi, Anadolu´yu kilim gibi dokuyup, uçtan uça fabrikalarla donatan temiz maziye sahiptir. Saadet Partisi, işçinin, emeklinin yüzünün güldüğü müreffeh bir adresin adıdır. Saadet Partisi, tertemiz kadronun adresidir. Saadet Partisi, siyaseti makam ve mevki değil, şan ve şöhret için hiç değil, Allah rızası için yapan bir partidir. Saadet Partisi´nin kadrosu, kimseye tuzak kurmaz, kimse ile gizli kapaklı işler çevirmez. Bu kadronun tek bir gayesi vardır o da ülkenin ve aziz milletin çıkarıdır.