SAĞLIK KOMPLEKSİ HİZMETE HAZIR

SAĞLIK KOMPLEKSİ HİZMETE HAZIR

Ardahan Sağlık Müdürlüğü,

    Ardahan Sağlık Müdürlüğü, eski devlet hastanesinin yerine yapılan Sağlık Müdürlülüğüne ait komplekste hizmet vermeye başladı.
    Yeni hizmet binasında Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Hastane Genel Sekreterliği, Ağız ve Diş Hastanesi ile 112 Acil hizmet verecek. Şuan itibariyle sadece İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlık Müdürlüğünün taşındığı binada bir ay içerisinde bütün birimlerin hizmet vereceği bildirildi.

MİLLETVEKİLİ  ATALAY´A ÖZEL TEŞEKKÜR

    Ardahan Haber Merkezi Masası´nın ziyaret ettiği Ardahan İl Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Şentürk, yeni hizmet binasının Ardahan´a kazandırılmasında emeği geçen AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi. 

   Son derece modern ve bölgenin şartlarına göre yapılan yeni hizmet binası ile ilgili açıklamalarda bulunan Dr. Şentürk, sözlerini şöyle sürdürdü:  ?Binamız fiziksel koşulları ve personellerin çalışma koşulları en üst seviyeye çıkmış durumda, eski binamızın altyapı sorunları ile birlikte personellerin çalışma alanlarında sıkıntılıydı. Ardahan´da yapılacak olan yeni binalarımızda olacak.1 Nolu Sağlık Ocağının bulunduğu binaların yıkımının yapılacağını yerine Ardahan için en uygun proje hayata geçirilecek. Aynı zamanda Posof ve Çıldır ilçelerine yeni hastanelerin inşaatının başlayacağını ve Göle eski devlet hastanesinin bulunduğu yere ise yeni bir proje uygulanacak. Ardahan´da sağlık hizmetleri anlamında hiçbir sorunun olmadığını belirmek istiyorum. Hastalarımıza en hızlı şekilde ulaşabileceğimiz altyapısının mevcut olduğunu, aile hekimlikleri ve doktorlarımız en iyi şekilde hizmet vermektedir. Birkaç yıl içerisinde Ardahan´da sağlık alanında hizmet binalarının da dahil sıfır sorunla vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz.?

   Ardahan´ın öz evladı olması nedeniyle Ardahan´a yapılan hizmetlerde mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalıştığına da vurgu yapan Dr. Şentürk,  Ardahan´a hizmet anlamında katkı koyan herkese teşekkürlerini ve minnetlerini sunmayı unutmadı. Yeni hizmet binasının Ardahan´a hayırlı olması temennisinde buldu.