ŞAHSİ VE SİYASİ HESAP GÜDÜLMEMELİ

ŞAHSİ VE SİYASİ HESAP GÜDÜLMEMELİ

FETÖ terör örgütüne...

    FETÖ Terör örgütüne yapılan operasyonların şahsi ve siyasi hesaplaşma gayesi güdülerek sulandırılması ve gerçek hedefinden saptırılmasına neden olmak, en az FETÖ terör örgütünün devletimize vermeyi planladığı zarar kadar milletimize ve devletimize zarar verecektir.

   FETÖ Terörü başımıza açılmış en büyük belaların başında gelmektedir ve etkin bir mücadeleye ihtiyaç vardır ve bu mücadelenin etkinliğinin sağlanabilmesi için alakasız ve gereksiz kişi,kurumların ilişikli gösterilme çabası çok değerli olan zamanın kaybı anlamına gelmektedir ki bu zaman kaybı FETÖ terör örgütüne zaman ve alan kazandırmaktadır. Bilerek veya bilmeyerek bu oyuna gelmek bu örgütün değirmenine su taşımakla eşdeğerdir.

    Ülkemizde yaşanan hain darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimize, yaralanan kahramanlarımız ve önemlisi ebediyete kadar yaşayacak devletimizin bekası için bu örgütle nüfus ettiği her yer ve konumda mücadele edilmelidir. Mücadelede zafiyet ve kırılganlık göstermek tamiri mümkün olmayacak derin yaralara yol açacak ve bu yarayı açanlar tarih önünde mutlaka hesap vereceklerdir. Bin yılı aşan devlet tecrübesi olan bir devletin geçmişi 50 yılı bile bulmayan kaynağını ve desteğini dışarıdaki emperyal güçlerden alan bu ihanet hareketini bertaraf etmekte zorlanmaması gerekmektedir.

   Şahsi kanaatim bugüne kadar büyük bir bölümü çökertilmesi gereken bu ihanet yapısının halen canlı olmasını nedeni yine bu hain yapının yönlendirmesi ile bazı bölgelere nüfuz eden çete üyelerinin görülmemesi, ciddi bir mücadele yapılmasının bilerek engellenmesi, bu örgüt açığa çıkarmak yerine siyasi hesaplaşmalara gidilme çabasıdır.

     Evet devletin en tepe noktası belki çok ciddi bir mücadele yürütse bile alt kademelere inildikçe bu mücadelenin zafiyete düştüğü ve sulandırıldığı aşikardır. Ülkemizde her konuda ama her konuda bir siyasi yön ve mutlak bir siyasetçi hükümranlığının var olduğunu hepimiz bildiğimiz halde, en küçük bir devlet memurluğu için mutlaka siyaset ve bürokrasi camiasından birilerinin destek ve gayretine ihtiyaç olduğunu herkesin çok net bilmesine rağmen, binlerce devlet memuru hakkında bu hain örgüt ile bağları nedeni ile işlem yapılmışken bugüne kadar bizleri tatmin eden tek bir önemli siyasi kimlik ile bağlantısının gün yüzüne çıkmaması çok ama çok düşündürücüdür. Hepimiz biliriz devlete çöpçü olmak için bile bir siyasi kartvizite ihtiyaç var olduğu hepimizin malumu iken bu örgütün işleyişi içerisinde tek bir siyasi hakkında yasal işlem yapılmamasının izah edilir bir tarafı yoktur ve bu mücadelenin eksik ve topal yürütüldüğünün en büyük işaretidir.

   Bu mücadele etkin ve sağlıklı yürütülmelidir aksi halde ülkemizi dün yaşadıklarımızdan çok daha büyük tehlikeler beklemektedir.