SANCAKTEPE BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ A.ADAYI SİNAN ORHAN'A TAM DESTEK

SANCAKTEPE BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ A.ADAYI SİNAN ORHAN

Sancaktepe Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı olan Sinan Orhan'ın düzenlediği gecede önemli isimlerin yer aldığı proğramda coşkuyla karşılandı.

        Ardahan dernekçiliğinin tanınmış siması Sinan ORHAN, CHP Sancaktepe Belediye Meclisi Üyeliği için başvuruda bulunmuştu. Sinan ORHAN gönüllüleri tarafından organize edilen Ardahan’ın önde gelen STK’ları, Sancaktepe’deki Ardahanlılar ve Abdurrahman Gazi Mahallesi sakinlerinin bir araya geldiği coşkulu bir kalabalık eşliğinde gerçekleşti. Hemşerileri ve mahallelileri Sinan ORHAN’a destek verdiler. Farklı görüşlere sahip olmalarına rağmen, bir evladın yola çıkması durumunda hiçbir siyasi parti gözetmeksizin arkasında duracaklarını ifade ettiler.

        Sancaktepe Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Sinan ORHAN, 1985 yılında Ardahan'da doğdu.

Orhan açıklamasına şu şekilde devam etti;
          "22 yıldır Sancaktepe Abdurrahman Gazi Mahallesinde ikamet etmekteyim. Evli ve biri kız biri erkek olmak üzere iki çocuk babasıyım.

          Eğitim ve Mesleki Hayatım; Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Meslek Yüksek Okulu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Lisans, Okan Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans eğitimini tamamladım. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı C Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği sertifika sahibiyim, ayrıca İş Sağlığı ve İş Güvenliği Uzmanıyım. Bir süre bankacılık sektöründe çalıştıktan sonra, yaklaşık 15 yıldır özel sektörde bir firmada İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevini yürütmekteyim.

      STK Geçmişim; bugüne kadar Ardahan Dernekler Federasyonu'nda yönetim kurulu üyeliği, İstanbul Ardahan İl Kültür ve Turizm Derneği'nde başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliği, Sancaktepe Ardahan İl Derneği Başkan Danışmanlığı, Çıldır Sancağı Gençlik ve Kültür Platformu kuruculuğu başkan vekilliği, Çıldır Gençlik ve Kültür Derneği Kuruculuğu ve Denetim Kurulu Başkanlığı, Ardahan İli, Çıldır İlçesi, Taşdeğirmen Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin dernek başkanlığını yürütmek suretiyle birçok Sivil Toplum Örgütlerinde aktif görevlerde bulundum. Mesleki uzmanlık adına İnsan Kaynakları meslek dalı ile ilgili birçok çalışma yaparak birçok projede yer aldım.

        Sinan ORHAN, "Kıymetli STK Başkanlarımız, Dostlarım, Akrabalarım, Komşularım, Köylülerim, Ailem, yıllarca hizmet ettiğim Serhat İllerimizin Sivil Toplum Kuruluşlarının, komşularımın, Sancaktepe’li dostlarımın, arkadaşlarımın, sosyal çevremin ve dostlarımın teveccühü ve büyük destekleri ile CHP Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Adaylığı için talepte bulundum. Dün de Sancaktepe İlçe Başkanımız Sayın A. Emre YILMAZ’ı ve Belediye Başkan Adayımız Sayın Alper YEĞİN ile mahallemizde bir buluşma gerçekleştirdik.

        Sosyal medyada yaptığım paylaşım ile salonu hınca hınç dolduran dostlarıma teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

         Ayrıca, programa katılarak bana güç kuvvet veren; Geçmiş dönem Samandıra belde başkan adayımız Kıymetli büyüğüm Sayın Coşkun GÖKÇE’ye, Ardahan Dernekler Federasyonu Eski başkanı, Maltepe Ardahanlılar Dernek Başkanımız, Eğitimci Yazar Sayın Yaşar GELER’e, Avukat, ARÜVAK Başkan Yrd., KAİDER Onursal Başkanı, Maltepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Danışma Kurulu Üyesi Sayın Serkan KAYA’ya, İstanbul Ardahan İli Kültür ve Turizm Derneği Onursal Başkanımız Psikolog Sayın Ahmet DEMİRBAŞ’a, Başkan Yardımcılarımız, Sayın Uğur KAYA’ya, Sayın Duygu AKÇAY’a, Sayın İrfan ÇAYIR’a, Sancaktepe Ardahanlılar Dernek Başkanımız Sayın Mustafa DOĞRU’ya, İstanbul Azerbaycan Dernek Başkan Yardımcısı Sayın Muharrem YALÇIN’a, Kurader Başkanı Sayın Cemal UYGUR’a, Çıldır Kültür Derneği Başkan Yardımcısı ve Taşdeğirmen Köyü Onursal Başkanı Sayın Yaşar KIZILHARABA’ya, Gazeteci Yazar CHP Kartal Melis Üyesi Adayı Sayın Sinan KARAÇAY’a, Emekli Seçim Müdürü CHP Maltepe Meclis Üyesi Adayı Sayın Ekrem DÜNDAR’a, CHP Çekmeköy Meclis Üyesi Adayı Sayın Uygar TANRIVERDİ’ye, Çıldır Sancağı Gençlik ve Kültür Platformu Başkanı Sayın Adem KEMER ve Yönetimine, CHP Parti Eğitmenimiz Sayın Derya ŞENTÜRK’e, Köyüm olan Taşdeğirmen Köyü Dernek Başkanımız Sayın Bahri YAŞAR’a, Aşık Şenlik Kültür Derneği Başkanı Sayın Özdal GÜNDÜZ’e, Sazlısu Köyü Dernek Başkanı Sayın Atıf ASLANTEPELİ’ye, Hanak Çavdarlı Köyü Dernek Başkanı Sayın Turgay BAHADIR’a ve Yönetimine, İlçe Başkan Yardımcılarımıza, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı yardımcısı Cafer Yalçın"a ve Maltepe Belediye Meclis Üyesi Adayı Gülşen ERCAN'a değerli desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

          Gecenin sunumunu yapan sunucumuz, değerli arkadaşım Sayın Duygu AKÇAY’a ve gecenin fotoğraf ve çekimini üstlenen basın emekçimiz, gazetecimiz Sayın Nurettin YOLCU’ya da ayrıca teşekkür ederim. Yoğun süreçten dolayı ismini zikredemediğim, unuttuğum dostlarımın affına sığınıyorum.

          Sağolun, Varolun. Saygı ve sevgilerimle"

          Sancaktepe Belediye Meclisi Üyesi Adayı Sinan ORHAN, önemli isimlerin katıldığı coşkulu bir program düzenledi ve programa katılan davetlilerle anı fotoğrafı çektirerek sonlandırdılar.