SATRANÇ TURNUVASI HEYECAN YARATTI

SATRANÇ TURNUVASI HEYECAN YARATTI

Çıldır Gençlik Hizmetleri...

    Çıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü 23 Nisan Sportif etkinlikleri kapsamında organize ettiği Küçükler Satranç turnuvası, 07 Nisan 2017 tarihinde, Çıldır Lisesi Çok Amaçlı Spor Salonunda, İlçe genelindeki Orta Okullardan toplamda 55 sporcunun katılımıyla oynatılarak sonuçlandırılmıştır.
    Kıyasıya mücadelenin yaşandığı turnuvada rakiplerini eleyerek birinciliği Esat OKTAY, ikinciliği Zelda AYDIN, üçüncülüğü ise Esra KARAKAYA elde etmiştir. 
    Dereceye giren sporcularımıza ödüllerini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında İlçe Kaymakamı Bedirhan İMAMOĞLU tarafından takdim edilecekt.
    Başarıyla sonuçlandırılan Satranç Turnuvasının sonunda katılım sağlayan idareci ve sporculara yönelik İlçe Müdürü Adnan KORKUT´un yaptığı konuşmada "Turnuvamızda yaptığımız hamlelerimiz gelecek içindi, kardeşlik içindi, barış içindi, birlik ve beraberlik içindi. İlçemizde gerçekleştirdiğimiz sportif faaliyetlerin ardından görüşlerini aldığımız çocuklarımızdan "ben büyük usta olacağım", "ben Antrenör olacağım." "ben federasyon başkanı olacağım" cümlelerini duydukça sonsuz bir gurur duyuyor, mutlu oluyoruz. Amacımızın zaten çocuklarımıza sporu sevdirip yaygın hale getirmek olduğu bilinciyle yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının tüm Dünya çocukları tarafından barış, huzur ve kardeşlik içinde kutlanmasını diliyorum" diyerek turnuvaya katılım sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
/resimler/2017-4/12/1448483381432.jpg
/resimler/2017-4/12/1450035101617.jpg