www.cildirgoyce.com

SEÇİM ÇALIŞMASINDA İLK MÜDAHALE

SEÇİM ÇALIŞMASINDA İLK MÜDAHALE

AK Parti Ardahan Milletvekili adayları...

       AK Parti Ardahan Milletvekili adayları Prof. Dr. Orhan Atalay ve Veteriner Hekim Yunus Baydar seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

       Seçim çalışması için gitmiş olduğu Posof Sürgülü köyünde vatandaşlarının büyük ilgi ve alaka göstermiş olduğu vekil adayları Orhan Atalay ve Yunus Baydar köylülerle yakından ilgilendiler. Köy meydanında vatandaşlarla sohbet eden vekil adayları halktan destek istediler.

Baydar Tedavi Etti

       Veteriner hekim Yunus Baydar seçim çalışmaları için bulunmuş olduğu Posof Sürgülü köyünde vatandaşın rahatsız olan hayvanına müdahale etti. Köylü teyzenin ayağından rahatsız olan hayvanını muayene eden Baydar, tedavisini de kendi elleriyle yaptı.

Köylü Teyze "O Bizim Canımız"

       Seçim çalışması için gelmiş olduğu köyde kendisini kırmayıp hayvanına müdahale eden Yunus Baydar'ı çok sevdiklerini belirten köylü teyze Kendiside hemşerimiz olan milletvekili adayımız Yunus bey her zaman bizlere bir telefon kadar yakın olmuştur. Ne zaman arasak, neye ihtiyacımız olsa gelmiştir ve hayvanlarımıza müdahale etmiştir. Yunus bey bizim canımız ciğerimizdir. Posof halkı üzerine düşeni fazlasıyla yapacak ve öz evladını meclise gönderecektir. Desteklerimizle birlikte dualarımızı da eksik etmiyoruz. İnşallah Yunus Baydar ve Orhan Atalay vekil olacaklar. Rabbim ikisinin de yardımcısı olsun” dedi.