ŞEHİT ATEŞİ İKİ İLE BİRDEN DÜŞTÜ

ŞEHİT ATEŞİ İKİ İLE BİRDEN DÜŞTÜ

Aslen Ardahanlı olan ....

        Aslen Ardahanlı olan Ailesinin Kırşehir´de yaşayan Piyade Uzman çavuş Gökhan Dündar, el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu şehit oldu.

      Hakkari´nin Şemdinli ilçesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Gökhan Dündar´ın (28) Kırşehir´in Mucur ilçesindeki baba ocağında yas var. Bugün 14.05´te konvoy emniyeti maksadıyla görevlendirilen zırhlı aracın Şemdinli-Aktütün karayolunda intikali esnasında, önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Gökhan Dündar´ın Kırşehir´e bağlı Mucur ilçesindeki baba ocağına ulaştı.

       Şehit Dündar´ın baba ocağının bulunduğu eve Türk bayrağı asılarak taziye çadırı kuruldu.

       Şehidin babası Necdet Dündar´ın 1991 yılında trafik kazasında vefat etmesi ve annesi Necla Dündar´ın  İstanbul´da olması nedeniyle acı haber,  Mucur´un Karşıyaka Mahallesi´ndeki amcası Muammer Dündar ve aile yakınlarına askeri yetkililer tarafından verildi.

      Dündar´ın 4 yıl önce  Hakkari´nin  Şemdinli ilçesinde göreve başladığı belirtildi. Oğlunun şehit olduğunu haberini alan annesi Necla ve yurt dışında olan ağabeyi Volkan Dündar´ın  Kırşehir´e gelmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Şehit Dündar´ın yarın  Mucur Merkez Emine Hatun Camisi´nde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilmesi bekleniyor.

ASLEN ARDAHANLI

       Posof´un Al köyünden olup Ardahan´ın Tepeler (Konk) köyüne yerleşmiş bir ailenin bireyi olan,  Ardahan Merkez Tepeler Köyüne Kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Gökhan Dündar ailesi ile birlikte Kırşehir´de yaşıyor.