ŞENLİK'İN YURDUNDAN COŞKULU KARŞILAMA

ŞENLİK

AK Parti Milletvekili adayları...

    AK Parti Milletvekili adayları Prof. Dr. Orhan Atalay ve Veteriner Hekim Yunus Baydar Çıldır'ı ziyaret etti.

    Çıldır- Ardahan yolu Yıldırımtepe mahallesi güzergahında yaklaşık 50 araçlık konvoyla karşılan AK Parti Milletvekili adaylarını AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural ve AK Parti Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Etem Özcan'nın yanı sıra Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve çok sayıda partili karşıladı.

    Yıldırımtepe güzergâhında partililerle tokalaşan Milletvekili adayları daha sonra AK Parti Ardahan seçim aracına binerek beraberindeki konvoyla Çıldır halkını selamladılar.  AK Parti Milletvekili adayları Prof. Dr. Orhan Atalay ve Veteriner Hekim Yunus Baydar'la birlikte AK Parti İl başkanı Yusuf Demirci, Merkez ilçe başkanı, Kadın Kolları başkanı, Gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de ziyarette yer aldılar.

    AK Parti Çıldır Teşkilat binası önünde Çıldır halkına ilk olarak Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural hitap etti. Vural yaptığı konuşmasında Milletvekili adaylarımıza seçim startını ilçemizden verir misiniz teklifinde bulunduğumda beni kırmadılar ve seçim startını Aşık Şenlik'in diyarından vermekten büyük onur duyacaklarını dile getirdiler. Beni kırmayarak seçim startını ilçemizden başlatan milletvekili adaylarımıza sizlerin huzurunda şahsım ve ilçem adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz de kendilerine Çıldır olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde göstermiş olduğumuz başarının üzerine koyarak büyük katkı sağlayacağımızın sözünü veriyoruz. Bu benim değil, benimle birlikte çalışan AK davaya gönül vermiş Çıldır sevdalısı arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin sözüdür. Çıldırlılar olarak hükümetimiz döneminde ilçemizde gözle görülen büyümenin ve yatırımların hepimiz farkındayız. 7 Haziran günüde milletvekili adaylarımıza en büyük destek Çıldır'dan gelecektir. Buradan bizimle birlikte Milletvekili adaylarımızı karşılamaya gelen, onlara inanan, onlara güvenen Çıldır halkına soruyorum bu iki tertemiz adayımızı Ankara'ya göndermeye var mısınız?” dedi.

    AK Parti Çıldır İlçe başkanı Ahmet Rıfat Vural'ın ardından sözü alan AK Parti Ardahan İl Başkanı Yusuf Demirci 7 Haziran Genel seçimleri çok büyük önem arz etmektedir. Bugün burada görmüş olduğum coşku, bu yüreği büyük insanlar beni çok mutlu etmiştir. Allah'ın izni ile sizlerin sayesinde 13 yıl önce yanan bu ateş bu seçimde de artarak devam edecektir. Hepinizi saygı ile selamlıyor, sözü milletvekili arkadaşlarımıza bırakıyorum” dedi.

Baydar” Gün bir olma günüdür”

    Konuşmasına Çıldır halkını selamlayarak başlayan AK Parti Milletvekili adayı Veteriner Hekim Yunus Baydar Seçim startını Can sağ iken yurt vermeyiz düşmana” diyen Aşık Şenlik'in diyarı olan Çıldır'dan başlatmaktan son derece mutlu ve gururluyuz. Bugün burada bizleri karşılamaya gelen bu kadar kalabalık insanı görmek beni çok duygulandırdı. Çıldır da Mhp'ye de, Chp'ye gönül vermiş kardeşlerimiz var. Kimseyi incitmeden, kimseyi karalamadan demokrasinin gereği güzel bir seçim olmasını temenni ediyorum. Çıldır'a hükümetimiz döneminde yapılan yatırımları hepimiz görüyoruz. Şu an Çıldır'da inşası devam eden yatırımlarda 200 Çıldırlı çalışmaktadır. Bu yatırımlar 20 yıl, 30 yıl, 50 yıl önce yapılmış olsaydı şuan Çıldır'ın nüfusunun beş katı insan gurbette yaşıyor olmazdı. Gün artık bir olma günüdür. Ben inanıyorum ki bu güzel yürekli Çıldırlılar gerekeni yapacaklardır. Hepinizi gönülden selamlıyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Atalay düşmanı susturup, dosta huzur verelim”

    Bu Genel seçimin düşmanları susturmanın günü olduğunu belirten Atalay Aşık Şenlik yurdunun gözü pek, yüreği büyük güzel insanları. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Çıldır'ı yeniden geçmişte bulunduğu konuma getirmek sizlerin elinde. Osmanlı Devleti zamanında Osmanlının en zengin sancak beyliği olan Çıldır bu yolda yeniden ilerlemekte. 50 yılın hayali olan Çıldır Aktaş Sınır kapısı artık yarın kadar yakın size. Yaklaşık bir ay içerisinde faaliyete girecek olan Aktaş Sınır kapısı ile Çıldır yeniden ticaretin merkezi haline gelecektir. Bu seçimler partimizi, hükümetimizi, devletimizi yerle yeksan etmek isteyen dış güçler ile vatanını aziz bilip ona sahip çıkacakların seçimi olacaktır. Türkiye devleti hükümetimiz zamanında eski ihtişamlı gücüne yeniden kavuşmuştur. Çünkü AK Parti demek Somali'de hasta çocuğa ilaç, bitap düşmüşe ekmek demektir. AK Parti demek Gazze'de, Miammar'da, Afrika'da yardıma muhtaç olanlara umut demektir. Kardeşlerim gün düşmanları susturup, dosta huzur verme günüdür. Ben siz değerli kardeşlerimden, Yunus Baydar kardeşimi de benimle birlikte Ankara'ya gönderin istiyorum. Yunus kardeşimin Ankara olması demek benim yükümünde azalması ve iki vekille birlikte Ardahan'ımıza daha fazla yatırımın gelmesi demektir. Hepinizi bir kez daha yürekten selamlıyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah'a emanet olun” dedi.

    Konuşmaların ardından AK Parti İlçe binasında vatandaşları dinleyen vekil adayları daha sonra ilçeyi dolaşarak esnafı ziyaret edip sorunlarını dinlediler. Daha sonra Yukarı Canbaz köyüne geçen AK Parti heyeti taziye evini ziyaret edip dua okudular. Günün sonunda vekil adayları ve beraberindeki heyet Çıldır'dan ayrılarak Ardahan'a geçtiler.