www.cildirgoyce.com

SERHAT ARDAHAN SPOR İKİNCİ YARIYA HAZIRLANIYOR

SERHAT ARDAHAN SPOR İKİNCİ YARIYA HAZIRLANIYOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ikinci grupta mücadele veren ...

         Bölgesel Amatör Lig (BAL) ikinci grupta mücadele veren Serhat Ardahan Spor, ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

        Vali Ahmet Deniz, beraberinde Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Emniyet Müdürü Selami Hüner, Özel İdare Genel Sekreteri Hakkı Özgür ve Amatör Spor Kulüplerinin yöneticileriyle birlikte Halilefendi Sentetik Çim Sahası’nda antrenmanlara başlayan futbolcuları ziyaret etti. Futbolcularla sohbet eden Vali Deniz, sezonun ikinci yarısının hayırlı olmasını diledi. Vali Deniz, “Oynayacağınız karşılaşmalarda yanınızda olduğumuzu göstermek için sizi ziyaret ettik. Önünüzde 13 maç var ve Ardahanlılar olarak bu maçlarda sizlerden başarılı olmanızı bekliyoruz. Sevgi ve saygı çerçevesinde, biraz daha gayret göstererek başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi.

        Belediye Başkanı Faruk Köksoy da, “Sezonun ilk yarısında nezaketle ve centilmenlikle devam etmek şehrimize ve spor kültürümüze farklı bir güzellik kattı. Aynı güzellikle devam ederek daha başarılı sonuçlar elde edeceğinize inanıyorum ve ikinci yarının başarılı geçmesini diliyorum” diye konuştu.

          Serhat Ardahan Spor, ikinci yarının ilk karşılaşmasını pazar günü (18 Ocak) kendi sahasında konuk edeceği Arhavi Spor ile yapacak.