SERHAT ARDAHAN SPORA DESTEK GECESİ

SERHAT ARDAHAN SPORA DESTEK GECESİ

Ardahan`ı Bölgesel Amatör Lig`de temsil eden...

         Ardahan`ı Bölgesel Amatör Lig`de temsil eden Serhat Ardahan Spor,a destek amaçlı gece düzenlendi.
      Geceye Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Vali Yardımcıları Deniz Pişkin, Muharrem Coşkun, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, AK parti İl Başkanı Yusuf Demirci, İl Özel idare genel sekreteri Hakkı Özgür, İl sağlık Müdürü Ulaş Şentürk, ATSO Başkanı Çetin Demirci, birçok İş adamı, bürokrat, gazeteci ve STK temsilcileri katıldı.
        Kulüp Başkanı Sedat Sural, açılış konuşmasında Serhat Ardahan Spor’un Bölgesel Amatör kupada oynadığı sonuçları değerlendirerek, başta Vali Deniz ve Belediye Başkanı Köksoy olmak üzere destek veren herkese teşekkür etti.
       Birlik ve beraberlik mesajları verilen gecede, Ardahan Valisi Ahmet Deniz, konuşmasında sporun önemini belirterek iş adamlarından Serhat Ardahan Spora destek istedi. Belediye Başkanı Faruk Köksoy’da, konuşmasında "düzenlenen geceye katılım sağlanması için bizzat görüşme yaparak, Ardahanlıların geceye katılımlarına ciddi destek sağladığını bu vesileyle de katılımcılara ve desteklerini esirgemeyen, Başta Valimiz, olmak üzere herkese müteşekkirim" dedi. Köksoy, Serhat Ardahan Spora her zaman maddi ve manevi desteklerini sürdürmeye devam edeceklerini de söyledi. Serhat ardahan Spor yönetimi ve oyuncularını da tebrik etti.
     Gecede Serhat Ardahan spora (103.900) yüz üç bin dokuz yüz Türk lirası, destek sağlandı. Ardahan Belediyesi personelleri de geceye destek olarak (10,000) On bin Türk lirası bağışta bulundular.