SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Hakkari´nin Şemdinli ilçesinde

   Hakkari´nin Şemdinli ilçesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Gökhan Dündar´ın (28) cenazesi, Kırşehir´in Mucur ilçesinde kılınan ikindi namazının ardından gözyaşları ve dualarla defnedildi.
   Öğle saatlerinde Nevşehir Tuzköy Havaalanı´na getirilen şehidin cenazesi buradan,Kırşehir Mucur ilçesi Yenice Mahallesi´ndeki evine getirildi. Burada şehit için helallik alındı. İstanbul´da taziye ziyaretindeyken oğlunun şehit haberini alan anne Necla Dündar ile yurt dışında olan ağabeyi Volkan Dündar da Mucur´a geldi.
Mucur ilçesi Belediye meydanında Kırşehir Müftüsü Mehmet Şahin´in kıldırdığı cenaze namazı ve şehit Gökhan Dündar´ın hayatının okunmasının ardından şehidiin naaşı, ilçe şehitliğine toprağa verildi.
ŞEHİT İKİ YIL ÖNCE ANNESİNE BANKA KREDİSİ İLE EV ALMIŞTI
Küçük yaşta babasını kaybeden Uzman Çavuş Dündar´ın uzman çavuş olabilmek için uzun yıllar markette tezgahtarlık yaptığı ve annesine iki yıl önce Mucur ilçesinde ev aldığı ve banka kredisi ödediği öğrenildi.
ŞEHİD GÖKHAN DÜNDAR´IN CEVŞENİ ANNEYE TESLİM EDİLDİ
4 yıllık Uzman Çavuş Gökhan Dündar ile birlikte Hakkari Şemdinli´de görev yapan iki arkadaşı da Mucur´a geldi, defnedilmesinde hazır bulundu. Bir asker arkadaşı ise Dündar´ın şehit olduğunda üzerinde bulunan cevşeni annesi Necla Dündar´a teslim etti. Tansiyon rahatsızlığı geçiren acılı anneye 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale etti.