www.cildirgoyce.com

STKLARI İFTARDA BULUŞTURDU

STKLARI İFTARDA BULUŞTURDU

Düzenlediği iftar yemeğine

    Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy´un düzenlediği iftar yemeğine İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Sivil toplum örgütleri, Siyasi parti temsilcileri, Diyanet görevlileri, Mahalle muhtarları, Dernek Başkanları ve Belediye birim amirleri katıldı.
İftar programı Ardahan İl Müftüsü Aytekin Yılmaz´ın duasıyla oruçlar açıldı.
    İftar yemeğinde günün önemine değinen bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Faruk Köksoy: ?Değerli misafirler birlik ve beraberlik ayı olan mübarek Ramazan´da sizlerle beraber olmak çok güzel davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.
Bugün Şehrimizin tamamına hükmeden tamamını sarmalayan Muhtarlarımız, İmamlarımız, Gazetecilerimiz, Sivil Toplum Kuruluş (STK) temsilcileri, Oda ve Dernek Başkanlarımız bizimle birlikte hepiniz hoş geldiniz.
    Bu mübarek ayın, Cenabı hakkın önem verdiği saatlerin hürmetine milletimize birlik, beraberlik, kardeşlik huzur ve refah nasip etsin diyerek konuşmasına devam eden Başkan Köksoy; Elbet teki bu soframızın daha bereketli olması için sizlerden bir istırammız var şehrimiz küçük ama kendini ifade edemeyen sıkıntısını arz edemeyen ilgili yere gelemeyen muhtaç, yaşlı, kimsesiz, muhtaç halini kimseye belli etmeyen insanlarımızı muhtar ve imamlarımız bilir elbette ki Sivil Toplum Örgütlerimiz ´de bilir böyle durumda olanları belediyemize veya özel kaleme ve bizlere ulaştırırsanız bu Ramazanda sizlerinde vesilesiyle sevabına nail oluruz, Allah sofralarımızı bereketli kılsın Ramazanın bereketine, rahmetine kavuştursun hayırlı bayramlar yaşatsın? dedi.