www.cildirgoyce.com

TERÖRİSTLER ÖLDÜRÜLDÜ

TERÖRİSTLER ÖLDÜRÜLDÜ

13 Eylül günü Bayraktepe...

   Kars´ın Sarıkamış İlçesi´nde, 13 Eylül günü Bayraktepe Kayak Merkezini yakan, tren yoluna bombalı saldırı eylemi yaparak 1 işçinin ölümüne neden olan PKK´lı teröristlerden 2´sinin ölü ele geçirildiği açıklandı. Kars Valiliği´nden yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı´nın Kağızman-Karakurt karayolunda düzenlediği ´Gökçe-7´ adı verilen operasyonda PKK´lı 2 teröristin öldürüldüğü, teröristlerle işbirliği içerisinde oldukları belirlenen 3 kişinin de yakalandığı bildirildi. 20 Eylül 2015 Pazar günü saat 05.30´da gerçekleşen operasyonda çeşitli silah ve mühimmat ile yaşam malzemesinin de ele geçirildiği kaydedildi.

    Valilik açıklamasında, öldürülen teröristlerin 30 Temmuz 2015 tarihinde Kars´ın Sarıkamış ilçesine bağlı Soğanlı tren istasyonu mevkisinde tren yoluna el yapımı bombalı saldırı ve 1 TCDD işçisinin şehit edilmesi eylemi ile 13 Eylül 2015 tarihinde Sarıkamış Bayraktepe´deki kayak tesisinin yakılması olayını gerçekleştirdiği grubun üyeleri olduğu belirtildi.

2 AYDIR KAPALI YOL AÇILDI

     Öte yandan, PKK terör örgütü mensuplarının yaptığı yol kesme, araç yakma, gasp, tehdit, silah ve bombalı saldırıları önlemek amacıyla Kars Valiliği tarafından 1 Ağustos´ta kapatılan Karakurt- Kağızman karayolu dün akşam saatlerinde yeniden ulaşıma açıldı.