TOKİ HAYALDİ GERÇEK OLDU

TOKİ HAYALDİ GERÇEK OLDU

Çıldır Belediye Başkanlığı Toplu Konut idaresi...

        Çıldır Belediye Başkanlığı Toplu Konut idaresi ile protokol imzaladı. TOKİ evlerine sahip olmak isteyen vatandaşlar  4 Mayıs ile 29 Mayıs arası Çıldır Belediyesine başvuru yaparak talepte bulunacaklardır. Bilgi almak için Çıldır Belediyesinin 0478 311 21 64 nolu hattan irtibat kurabilirler.

        TOKİ ile imzalanan protokolün ardından açıklama yapan AK Parti Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu Göreve geldimiz günden bu yana herşeyin en iyisine layık olan Çıldır halkı için çalışıyoruz. Halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için yorulmadan bıkmadan usanmadan çalışıyoruz. İlçemizin kalkınmasında ve büyümesinde bugün önemli bir projeye daha imza attık. Toplu konut idaresiyle imzaladığımız protokolle Çıldır'lı hemşerilerimizi ev sahibi yapacağız. İlçemizde TOKİ konutları ufuktepe mahallemizde yükselecek. Sizlerin aracılığı ile gurbette yaşayan bütün hemşerilerimize de seslenmek istiyorum. Artık Çıldır'ımız da yazlık bir evinizin olması için önemli bir fırsat var önünüzde ümit ediyorum ki sizlerde bu fırsatı değerlendirerek. Hem doğdukları topraklara sahip çıkacaklar hemde tatillerini memeleketlerinde geçirerek ilçe ekonomosine can verecekler” dedi.

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTANLAR ŞİMDİ GIPTA İLE BAKIYORLAR

       AK Parti'ye geçtiğinden dolayı bir çok acımasız eleştiye maruz kaldığını dile getiren başkan Azizoğlu” Ben bu göreve talip olurken Çıldır halkına bir çok söz verdim. Benim hayatım da söz şeref demektir. Bu sözlerin yerine gelmesi ilçemizin kalkınması için bir çok karara imza attık ve bu kararları alırken de cebimizi değil ilçemizi düşündük. Adalet ve Kalkınma Partisine geçmek için karar aldığımızda bazıları bizim için acımasızca eleştirilerde bulundular. Çıldır'ı değil kendilerini düşünerek bize iftira atacak boyutlara kadar ulaştılar. Fakat bugün yaptıklarımızı ve ilçemize kazandırdıklarımızı görünce köşelerine sindiler. AK Partiye geçtikten sonra ilçemiz bir çok kazanım elde ettik. Belediyemize kazandırdığımız hibe araçlar, İnşaat sezonuyla berbaber yükselecek olan Hayvan pazarı ve Kesimhane, Aşıkşenlik kültür evi ve düğün salonu, Otel ve TOKİ evleri ilçemizde yükselmeye başlaması ile ilk etapta ilçemize bir çok yatırım kazandırmış olacağız. Ben ekip arkadaşlarımla beraber hizmet için çıktığımız bu yolda ilçemizin büyüyüp gelişmesi için mücadele ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Çıldır Halkı yaptığımız bütün çalışmaların farkındadır” dedi.