TOPÇU´YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

TOPÇU´YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ak parti Ardahan İl Teşkilatı...

    Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve Ak parti Ardahan İl Teşkilatı Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Olarak Atanan Yalçın Topçu ya Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

    Belediye Başkanı Faruk Köksoy, AK Pati Ardahan İl Başkanı Yusuf Demirci, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Leyla Kargı ve Gençlik Kolları Başkanı Özgür Yılmaz ile birlikte Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu´ yu ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyerek bir süre sohbet ettiler.

   Belediye Başkanı Faruk Köksoy,  yaptığı açıklamada, Ardahanlı olarak çok mutlu olduklarını, her kesimden olumlu tepkiler aldıklarını belirterek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

    Topçu´ya verilen görevin memleketi Ardahan başta olmak üzere, ülke için hayırlı olması dileğinde bulunan Köksoy, şunları ifade etti: "Bulunduğu her durum ve her pozisyonda memleketini, milletini, vatanını, devletini düşünen bir dava adamı. Dolayısıyla onun için makam, mevki çok önemli değil ama önemli bir makam taktir edilmiştir, daha doğrusu önemli bir görev verilmiştir. Bu görevde de memleketimiz için en iyi fikirler üreteceği ve yaklaşımlar sergileyeceği noktasında, Sayın Cumhurbaşkanımıza bu anlamda ülkemizin menfaatine yönelik yaklaşımlar sunacağı konusunda hiçbir endişemiz yok. Görevi ülkemiz için hayırlı olsun."