TOSUNOĞLU "BUNLARIN ARDAHAN`A ACİL YAPILMASI LAZIM"
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Latif Tosunoğlu, "Ardahan`a yatırımcının gelmesi için demiryolu ve hava yolu gerekli" dedi.
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Latif Tosunoğlu, "Ardahan'a yatırımcının gelmesi için demiryolu ve hava yolu gerekli" dedi.
Tosunoğlu, makamında yaptığı açıklamada, teşvik yasasında Ardahan'ın 6. bölgede yer almasının büyük bir avantaj olduğunu, ancak bu durumun kendileri için yeterli olmadığını ifade ederek şunları kaydetti: "Turizmciye, 'burası 6. Bölgedir, gel yatırım yap' dediğimizde, Çıldır Gölünün potansiyeline bakmadan, Yanlızçam kayak merkezinin potansiyeline bakmadan bize sorduğu ilk soru, 'havaalanı var mı' Tabi ki, o da haklı. Üstelik Ardahan'ın her tarafında kışın kayak yapılabilir olmasına rağmen. Çıldır Gölünde 6 ay buz pateni, yazında su sporları yapılır. Niye gelmiyor turizmci, diyor ki havaalanı var mı yok. Fabrikatör niye gelmiyor? Fabrikatörde diyor demiryolun var mı, ben hammaddeyi nasıl ucuza mal edeceğim o da yok. Dolayısıyla sadece teşvik belgesinin iyi olması yetmiyor.
-
1
VURALLAR YAPI´ DAN KİRALIK DAİRELER
-
2
ESKİ BEYRAHATUN KÖYÜNDE VEFAT
-
3
BAŞKAN AZİZOĞLUNUN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI BU YIL ÇILDIR GÖLÜ KENARINDA YAPILDI
-
4
MUHTARLAR DERNEĞİNDEN İFTAR PROGRAMI
-
5
ÇILDIRDA CHP İFTARDA BİRARAYA GELDİ
-
6
SAHARA TÜNELİ İÇİN STK LAR TEK SES OLDU
-
7
İlçe Başkanlığında istifa ederek AK Partiye katıldı
-
8
Başkan Çamlıyurttan Çıldır Ziyareti
-
9
AŞIKŞENLİK MAHALLESİNDE VEFAT
-
10
İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Töreni Yapıldı





