www.cildirgoyce.com

BELEDİYEDEN TRİLYONLUK YATIRIM

BELEDİYEDEN TRİLYONLUK YATIRIM

AK Parti Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu

    AK Parti Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu " DAP`a üye olmayan Çıldır Belediyesi`ni üye yaparak trilyonluk projelere imza atıyoruz" dedi.
   Gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Azizoğlu" DAP`a sunduğumuz hayvan pazarı ve kesimhane projesi onaylandı. Bu projemizle ilçemizde trilyonluk yatırımlar yükselmeye başlayacak. 2015 yılı içerisinde ihalesi tamamlanarak yapımına başlanacak olan hayvan pazarı ve kesimhane projemizin %95 hibe olarak onaylandı ve protokol imzalandı. Hazine adına tescil edilen 14.000 metrekare arsa Çıldır belediyesine Ardahan defterdarlığınca hayvan pazarı ve kesimhane yapılması için tahsis edildi" dedi.

TOKİ`DE SONA GELİNDİ

    TOKİ projesinde de sona yaklaşıldığını dile getiren Azizoğlu " TOKİ için mutlu sona emin adımlarla ilerliyoruz. İlçemizin yatırımların gerçekleşmesi konusunda ürettiğimiz projeler kabul görerek yatırıma dönüşmeye başlıyor. Ürettiğimiz projelerin hayata geçmesinde desteğini esirgemeyen ve her aşamasıyla ilgilenen AK Parti Ardahan milletvekili sayın Orhan ATALAY`a şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum" dedi.