www.cildirgoyce.com

TURİZM AMAÇLI SOSYAL TESİS

TURİZM AMAÇLI SOSYAL TESİS

Vali Ahmet Deniz,...

   Vali Ahmet Deniz, Çıldır Gölü kenarında uygulanacak olan Rekreasyon Projesi kapsamında turizm amaçlı sosyal tesisin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.
   İl Özel İdaresi tarafından ihalesi ve yer teslimi yapılan sosyal tesislerin kurulacağı alana giden Vali Deniz ve Özel İdare yetkilileriyle birlikte alanda incelemelerde bulundu.
    Burada ki tesislerin, bölgenin turizm değerlerine olumlu katkıları olacağını söyleyen Vali Deniz, ?Çıldır Gölümüz, gerek ilimiz ve gerekse Çıldır ilçemiz açısından çok büyük önem taşımaktadır. Burada ki turizm potansiyelini aktif hale getirmek ve bölgeye turist çekmek için sosyal tesisler yapıyoruz. Doğal bir alan ve göl manzarasına sahip olacak tesisimizde ayrıca oto park, oyun parkı ve yürüyüş alanları da yer alacak. İhalesini ve yer teslimini yaptığımız tesisin bu yıl içerisinde tamamlanarak yılın 12 ayında aktif bir şekilde faaliyet yürüteceğini, yapılacak tesislerin hayırlı olması temennisinde bulunarak böylelikle ilimizde turizm adına önemli bir adım daha atılmış oldu? dedi.