VALİ DENİZ, İL BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

VALİ DENİZ, İL BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

07 Haziran 2015 günü yapılacak...

   07 Haziran 2015 günü yapılacak olan Milletvekilliği Genel seçimiyle ilgili Vali Ahmet Deniz, siyasi partilerin il başkanları ile toplantı yaptı.

   Toplantıya Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, İl Jandarma Komutanı Osman Yeşilöz ile genel seçime katılacak siyasi partilerin il başkanları katıldı.

   Seçimin güvenli bir ortamda geçmesi, halkın iradesinin sandıklara özgürce yansıtılması, seçimlerin huzur ve sükûnet içinde gerçekleşmesi amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Vali Deniz, Seçim milletin iradesini özgürce sandığa yansıtması demektir. Bu nedenle biz kendimizi, halkın özgür iradesinin tecelli etmesini sağlamakla sorumlu görmekteyiz. Seçim süreci boyunca üzerimize düşen görevleri eksiksiz yaptığımız takdirde, ilimiz huzurlu bir seçim geçirecektir. İlimiz sevgi, hoşgörü, barış ve kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı yerlerdendir. Bizim de ilimizde seçimin huzur içerisinde geçmesi için kolluk kuvvetlerimizle birlikte koordineli çalışmalarımız olacak. Tüm sandıklarda alacağımız güvenlik tedbirleriyle vatandaşlarımızın özgürce oylarını kullanmalarını sağlayacağız. Seçimlerin ilimizde demokrasi şöleni içerisinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

   Toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından seçim güvenliği konulu sunum gerçekleştirildi. Ayrıca, seçim süreci boyunca siyasi partilerin ve parti temsilcilerinin seçim propagandaları ile yürütülen seçim çalışmaları hakkında yasal sorumlulukları anlatıldı.

   Toplantıda  siyasi partilerin il başkanları ve temsilcileri de bu doğrultudaki görüş ve önerilerini dile getirdiler. Ortak dilek ve beklentilerin görüşülerek karara bağlandığı toplantı sonunda Vali Deniz, yapılacak olan milletvekilliği genel seçiminin hayırlı olması temennisinde bulundu.