VEKİL KOÇ'TAN YENİ MÜJDELER

VEKİL KOÇ

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan'ın sağlık ayrıntılarındaki eksiklikleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ileterek onaylanıp yatırıma alındığını duyurdu.

    AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan’ın sağlık alanında ki yatırım programı ve talepleri için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşerek istişarelerde bulundu.
  Görüşmenin ardından açıklamada bulunan Milletvekili Koç, Göle Devlet Hastanesi ek binası, Ardahan Devlet Hastanesi genel onarım, Ardahan Devlet Hastanesi 2. lojman, Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binası, Göle Köprülü Aile Hekimliği binası ve Çıldır Devlet Hastanesi ilave yatırım taleplerinin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından onaylanarak yatırım programına alındığını, Anjiyo Ünitesi çalışmalarının da inşaat sezonunda başlayacağını duyurdu.
   Ardahan’ın hak ettiği hizmetleri alabilmesi için yoğun çalışma yürüten Milletvekili Koç, “Ardahan için çalışıyoruz sözümüzde duruyoruz. Memleketimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Göle Devlet Hastanesi ek binası, Ardahan Devlet Hastanesi genel onarım, Ardahan Devlet Hastanesi 2. lojman, Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binası, Göle Köprülü Aile Hekimliği binası, Çıldır Devlet Hastanesi ilave yatırım taleplerimiz Bakanımız Fahrettin Koca Tarafından onaylanarak yatırıma alınmıştır. Daha önce onaylanan Anjiyo Ünitemizinde temelini inşaat sezonu başlangıcında tüm hemşehrilerimizle birlikte atıyoruz. AK Belediyecilik ile birlikte çok daha büyük eserleri şehrimize kazandıracağız. Serhat Ardahan’ıma hayırlı olsun “dedi.