VURAL YENİDEN BAŞKAN

VURAL YENİDEN BAŞKAN

AK Parti Çıldır İlçe Teşkilatı....

     AK Parti Çıldır İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresi büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

    Çıldır Belediyesi düğün salonunda tek adayla gidilen kongreye mevcut AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural tüm delegenin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

   Büyük bir katılımın olduğu 6. Olağan Kongreye AK Parti Genel Başkan yarıdımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, İl Genel Meclis Başkanı Tavittin Coşkun, Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Leyla Kargı, AK Parti Posof İlçe Başkanı Songül Öner, AK Parti Damal İlçe Başkanı Nevriye Derdiyok, AK Parti Hanak İlçe Başkanı Tanju Kilit, İl ve ilçe Teşkilat yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Saat 10:00 da başlayan 6. Olağan Kongrede yeteri çoğunluğun sağlanmasının ardından divan üyeleri oy çokluğu ile seçildi. Divan üyelerinin seçilmesinin ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Akabinde sırasıyla AK Parti Çıldır İlçe Başkanı ve adayı Ahmet Rıfat Vural, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz konuşma yaptı.

     Konuşmaların ardından tek aday olan mevcut AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural tüm delegenin oyunu alarak yeniden AK Parti Çıldır İlçe Başkanlığına seçildi.

BAŞKAN VURAL ŞİİR GİBİ KONUŞTU

     6. Olağan Kongrede oylama öncesi konuşma yapan AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural konuşmasına Çıldır´ı anlatan;

BİR DESTAN SÖYLEDİM ADI ŞANINA, 

LAYIKTIR TARİFE ÖZÜ ÇILDIRIN

ÇELİK BİLEKLİDİR KAHRAMAN HALKI

DAR GÜNDE BİR OLUR SÖZÜ ÇILDIRIN

 

KISIR GÖYDAĞ BİRBİRİNE BAKIYOR,

AÇAN ÇİÇEKLERİ VATAN KOKUYOR

KARAÇAYI SESSİZ SESSİZ AKIYOR,

HOŞ OLUR BAHARI YAZI ÇILDIRIN

şiirle başladı. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Vural yapmış olduğu konuşmada ?sayın divan, sayın Genel Başkan yardımcım, sayın milletvekilim, sayın İl Başkanım, sayın Belediye Başkanlarım, sayın İl Genel Meclis üyelerim, ilimizin ve ilçemizin sayıl yönetim kurulu üyeleri, çok değerli AK Parti ailesi, Çıldır halkı, hanım efendiler, beyefendiler bugün yapmış olduğumuz 6. Olağan Kongremize hepiniz hoş geldiniz.

    Göreve geldiğimiz günden beri tüm üyelerimizin ve delegelerimizin yüksek teveccühlerine layık görüldük. O günden bugüne iki tane Yerel seçim, bir tanede referandum olmak üzere üç tane seçim yaşadık. 7 Haziran sçimlerinde oyumuzu korurken, 1 Kasım seçimlerinde ise sizlerle beraber bu davaya hizmet ederk Çıldır´da ilk kez AK Parti´yi birinci parti yaptık. Ne mutlu bizlere ne mutlu sizlere. 16 Nisan Halk oylamasında ise yine Teşkilatımızla birlikte, Milletvekilimiz, İl Başkanımız, İl Genel Meclis üyemiz ve tüm partililerimizle ev-ev, sokak-sokak her yeri ziyaret ederek halkın bu oylama ?EVET? vermesi yönünde çalışmalarda bulunduk. Üzülerek söylüyorum tüm çalışmalarımıza rağmen 30 oy farkla önde çıkamadık. 16 oy fala almış olsaydık onda da birinci olacaktık. Ama buradan şunun sözünü vermek istiyorum sizlere, bugün kongre sürecinde yenilenen yönetimimizle, yola çıktığımız arkadaşlarımızla, 2019 seçimlerinde gerek Belediye Başkanlığı, gerekse şu an bir olan İl Genel Meclis üyemizi iki yaparak Çıldır´ı üç sıfır yapıp bir ilke daha imza atacağız.

     Bu üç yıllık İlçe Başkanlığım sürecinde yönetim kurulu arkadaşlarımız ve bu partiye gönül verenlerin hiçbir zaman beni yalnız bırakmamaları beni son derece mutlu etmiştir, vermiş oldukları desteklerle bizim burda büyümemize vesile olmuştur. Buradan hepinize sonsuz saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

   Bugün yapmış olduğumuz 6. Olağan Kongrede ilçe başkanlığına devam etmem yönünde başta İl Başkanımız sayın Yunus Baydar´a, Milletvekilimiz sayın Orhan Atalay´a ve bu partide görev alıpta bizim yeniden aday gösterilip devam etmemiz yönünde tercihte bulunan herkese binlerce kez teşekkür ediyor, güvenlerini boşa çıkarmayacağımın sözünü veriyorum. Bugün buraya kadar zahmet eden ve bu salonu bu kadar doldurarak Çıldır´da bir ilki gerçekleştiren Çıldırlı hemşehrilerime de teşekkürlerimi sunuyorum. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın önderliğinde bu davaya hizmet yolunda mental yorgunluğu olmayan kişilerle yeniden yolumuzda yürüyeceğiz. Sağolun, varolun. Durmak yok yola devam? dedi.

/resimler/2017-9/30/1548181508373.jpg

/resimler/2017-9/30/1548312289928.jpg

/resimler/2017-9/30/1548415883882.jpg