www.cildirgoyce.com

VURAL YENİDEN GÖREVLENDİRİLDİ

VURAL YENİDEN GÖREVLENDİRİLDİ

    Ak Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, merkez ilçe başkanlığı dışında atamaların tamamlandığını bildirdi.
Baydar, yaptığı açıklamada, bir süre önce istifa ettiklerini, görevin kendisine ve bazı ilçe başkanlarına yeniden verildiğini belirtti.
İstifalardan sonra ilçelerde de yeniden yapılan yapılandırmalarla Çıldır`a Ahmet Rıfat Vural, Posof`a Songül Öner`in atandığını belirten Baydar, şöyle devam etti: "Sadece merkez ilçeye atama yapamadık. Çıldır, Hanak ve Göle ilçemizde mevcut başkanlarla yola devam edeceğiz. Merkez ilçe atamasını da genel merkez ile değerlendiriyoruz. Merkez ilçemiz için olması gereken en ideal atamayı yapacağız inşallah. Ayrıca 6 ilçemizin ikisine yani Posof ve Damal`a da bayan kardeşlerimizin atamasını gerçekleştirdik. Bu açıdan baktığımızda da bir ilke imza attık. 6 ilçe başkanından ikisi bayan. Bayan kardeşlerimize verdiğimiz önemin göstergesidir."
İl yönetimini de oluşturduğuklarını ifade eden Baydar, kısa süre içinde yeni kadroları kamuoyuyla paylaşacağını sözlerine ekledi.
VURAL, ‘’AMACIMIZ ÇILDIRA HİZMET’’
   Yeniden Ak parti Çıldır İlçe Başkanlığına atanan A.Rıfat Vural yaptığı açıklamada ‘’ Görevin yeniden şahsıma verilmesi beni onure etmiştir. Bu süreçte yeni bir yapılanmaya giderek daha güçlü bir kadro oluşturarak yolumuza devam edeceğiz.Amacımız başta Çıldır olmak üzere partimiz adına memleketimize en iyi hizmeti etmektir. Bu hizmet yarışında bana güvenerek yeniden atamamın yapılmasında katkı sunan başta İl Başkanımız ve ekibi ile Ak parti Genel Merkez Teşkilat Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Allah bizleri mahcup etmesin’’dedi.