YARI FİNALE YÜKSELDİLER

YARI FİNALE YÜKSELDİLER

Okul Sporları Voleybol...

    Okul Sporları Voleybol Genç Kızlar (B) Grup´na katılan Göle Nurettin Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi genç kızlar voleybol takımı Kars´ta 12 İl takımının katıldığı gurup maçında Namağlup olarak Kars İlinde gurup biricisi olarak Tokat İlinde yapılacak olan Yari Final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
    Göle´nın Altın Kızları Beden Eğitimi öğretmenleri Ferdi ALTUN ve Dilan ÖNGEL yönetiminde Göle Nurettin YILMAZ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi genç kızlar voleybol takımı 7-10 Nisan 2017 tarihleri arasında Tokat İlinde yapılacak olan Yari Final müsabakalarına katılmaya hak kazandılar.

    İl Spor Müdürlüğü adına yapılan açıklamada; ´´2016-2017 Sezonu Okul Sporları Voleybol Genç Kızlar (B) Grup Müsabakaları, 12 İlin katılımıyla Kars İlinde oynatılarak sonuçlandırılmıştır.

    Kars İlinde gerçekleştirilen Grup Müsabakalarına İlimizi temsilen, Beden Eğitimi öğretmenleri Ferdi ALTUN ve Dilan ÖNGEL idareciliğinde Göle Nurettin YILMAZ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi genç kızlar voleybol takımı katılım sağlamıştır. 9-12 Mart 2017 tarihleri arasında yapılan müsabakalarda, rakiplerini eleyen genç kızlar voleybol takımımız namağlup şekilde grup müsabakalarından çıkarak, 7-10 Nisan 2017 tarihleri arasında Tokat İlinde yapılacak olan Yari Final müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır.

    Grup Müsabakalarında İlimizi temsil eden Göle Nurettin YILMAZ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi ve sporcularımızı İl Müdürlüğümüz adına tebrik ederek, yarı final müsabakalarında da başarılarının devamını dileriz.´´ denildi.