www.cildirgoyce.com

YEDİKLERİ BİSKÜVİ HASTANELİK ETTİ

YEDİKLERİ BİSKÜVİ HASTANELİK ETTİ

ilköğretim öğrencileri...

     Göle ilçesine Bağlı Balçeşme Köyünde ilköğretim okulunda eğitim gören 16 öğrenci, yedikleri bisküviden zehirlenerek, hastaneye kaldırıldı.

    Alınan bilgiye göre, kent merkezine 25 kilometre uzaklıktaki Balçeşme köyünde bulunan Şehit Er Cevdet Çelik İlköğretim Okulunda öğrencilerin karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetleri üzerine okul yetkilileri durumu Göle Devlet Hastanesi ve 112 Acil servisine bildirdi.

    Rahatsızlanan çocuklar ambulanslarla Göle Devlet Hastanesine getirilerek burada tedavi altına alındı. Olay bugün öğlen saatlerinde Ardahan´ın Göle ilçesine bağlı Balçeşme köyünde meydana geldi. Köy bakkalından aldıkları bisküviden yiyen öğreniciler bir süre sonra kusma ve mide bulantısı şikayeti ile okul idaresine müracaat etti.

    Konunun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirilmesinin ardından ambulanslarla öğrenciler Göle devlet hastanesine taşındı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından müşahede altına alınan öğrencilerin sağlık durumlarının takip edildiği açıklandı. Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre gıda zehirlenmesi teşhisi konulan öğrencilerin köy bakkalından bisküvi, çikolata ve kek yedikleri belirlendi. Olayla ilgili Son kullanma tarihi geçen bisküvi yedikleri için zehirlendiği anlaşılan öğrencilerin, müşahede altına alındığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.