www.cildirgoyce.com

YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU

YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU

2015-2016 Bal Ligi 3. Grupta...

    2015-2016 Bal Ligi 3. Grupta mücadele eden ve geçen yıl şampiyonluğu kıl payı kaçırarak taraftarlarını üzen Serhat Ardahan Spor´da yaşanan yönetim boşluğu ve futbol maçlarındaki başarısızlık, Eray Efe Kayatürk yönetiminin değişmesine neden oldu. Bir yılda üçüncü kez yönetim değişikliğine sebep olan bu olaylar neticesinde Hanaklı iş adamı Özer Ünal´ın takıma sahip çıkarak taraftarları sevindirdi.

    Serhat Ardahanspor Başkanlığına Özer Ünal Getirildi.. 

   Serhat Ardahan Spor´un yeni başkanı olan Hanaklı İşadamı, ÜNAL GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özer Ünal takımın başına geçti.

   Ardahan Valisi ve Belediye Başkanının takımı desteklemelerine rağmen Eray Kayatürk başkanlığını sırasında ard-arda alınan başarısız sonuçların ardından futbolcuların takımı bırakma noktasına gelmesi ile başlayan kriz. Asbaşkan Ünal´ın takıma sahip çıkmasıyla çözüme kavuştu...

    Özer Ünal´ın takımın başına geçmesiyle birlikte Serhat Ardahanspor taraftarları büyük   mutluluk yaşarken, yeni başkan Ünal´a birlikte büyük başarılar beklentisine girdiler.

   Resmen göreve başlayan ve imza atan yeni Başkan Ünal yaptığı açıklamada; Serhat Ardahanspor ilimizin spor alanında şehrin göz bebeğidir. Talep üzerine başkan olduğum kulüpte yeni dönemde profesyonel bir ekip oluşturup, takımızı hak ettiği noktaya taşıyacağız. İlk hedefimiz BAL liginde şampiyon olmak ve birkaç yıl içinde takımı 3.lige çıkarmak olacaktır.? Dedi.

   Ardahan´ın önde gelen iş adamlarından biri olan ve ülke genelindeki devasa yatırımlarıyla tanınan Özer Ünal´ın Serhat Ardahanspor´un başına geçmesi kulübün geçmiş yıllarda yaşadığı maddi sorunlardan kurtulacağı sinyalini verdi.