YENİ YÖNETİM İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

YENİ YÖNETİM İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kısa bir süre önce...

     Kısa bir süre önce AK Parti Merkez İlçe Başkanılığına seçilen Fırat Avşar ve yeni yönetim kurulu üyeleri, ilk tanışma toplantısını, parti binasında yaptı.
       AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, İl Genel Meclisi Başkanı Taviddin Çoşkun, Önceki dönem Merkez İlçe Başkanımız Fahrettin Görmüş, Gençlik kolları Başkanı Özgür Yılmaz ve Yeni merkez ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı tanışma toplantısında konuşma yapan Merkez İlçe Başkanımız Fırat Avşar ;?Bölgemizin ve ülkemizin içinden geçmiş olduğu bu zorlu süreçte ülkemizin ve milletimizin yararı ve faydası için Ak Parti çatısı altında elimizden geldiğince ömrümüz yettiğince çalışacağız. Aldığımız bu kutlu dava yolundaki bayrağı daha yükseğe nasıl çıkarırız bunun gayreti ve çabası içinde olacağız. Biliyoruz ki Ak parti siyasi bir parti olmanın yanında tüm Müslüman aleminin gözleri üzerinde olan bir dava partisidir. Partimizin yürüttüğü dava Arakanın, Filistinin, Somalinin ve dahi tüm mazlum halkların davasıdır.
      Bölgesel, Etnik, Dini veya Mezhepsel hiçbir ayrım gözetmeksizin, Ülkenin her şehrinde, her ilçesinde, her köyünde ve her mahallesinde taş üstüne taş koyabilmiş, eserler üretebilmiş bir partinin adıdır Ak parti. Millete hizmeti kendine şiar edinmiş, halka hizmeti hakka hizmet olarak gören her geçen gün eserlerine eser katan hizmetlerine hizmet ekleyen bir davanın siyasi adıdır Ak parti. Dünyanın her kıtasından yapılan ihanet dolu saldırılar ile önü kesilmeye çalışılan bu dava İslam coğrafyasının ümidi olma yolunda büyümektedir.
    İlimizin son yıllarda gerek alt yapı gerekse üst yapıda, kamusal yatırımlarda aldığı hizmetlerin her geçen gün artarak devam ettiği gün gibi aşikardır. Ardahanımıza daha çok yatırım gelmesi ve daha çok hizmet üretilmesi için gece gündüz çalışacağız. Ardahanımızın kafkasyanın merkezi olma hayali uzak bir hayal değildir. Ardahan da hiçbir ayrım gözetmeden ilimizin her köşesi için her ferdi için gecesini gündüzüne katarak çalıştığına bizzat şahit olduğum il başkanımız ve yönetimi ile birlikte 2019 ve 2023 hedefleri doğrultusunda merkez ilçe yönetimi olarak da çalışacak çaba göstereceğiz. Ardahanımızın her köşesinden gelen haklı ve geçerli talepleri gerekli platformlara taşıma noktasında mücadele edecek il başkanımız ve yönetimi ile birlikte Ardahanımızın sesi olmaya gayret edeceğiz. Yaklaşan 2019 seçimleri öncesinde , en büyük tahaddüdümüz Ardahanlı hemşerilerimizin önünde saygıyla eğilerek Ardahana ve Ardahanlıya hizmet etmek olacaktır.
    Bu duygu ve düşünceler ile Merkez İlçe Yönetimimizin Ardahanımıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyor, Ardahan kamuoyuna saygılar sunuyoruz.? Dedi.